Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Sword ve Shield Switch için Duyuruldu

 
Nintendo, Pokemon Sword ve Pokemon Shield'ı Switch için resmi olarak duyurdu. Bu yılın sonlarında dünya genelinde aynı anda çıkış yapacak.
 
Pokemon Sword ve Pokemon Shield oyunları Galar bölgesinde geçecek. Galar pastoral kırsal alanlar, modern şehirler, yoğun ormanlar ve karla kaplı dağlardan oluşan farklı ortamlara sahip geniş bir bölgedir. Orada yaşayan insanlar ve Pokemon'lar endüstrileri geliştirmek için birlikte çalışmaktadırlar. Hayranlar Şampiyon olma yolunda Galar bölgesindeki çeşitli spor salonlarını ziyaret etme şansına sahip olacaklar.

Pokemon Sword ve Pokemon Shield'da macera üç yeni Pokemon'dan biri ile birlikte başlayacak. Grookey, Scorbunny veya Sobble. Grookey çim tipi şempanze Pokemon ve biraz yaramaz ve sınırsız bir merak ile dolu. Scorbunny ateş tipi tavşan Pokemon ve enerji ve patlayıcılık ile biliniyor. Son olarak Sobble su tipi su kertenkelesi Pokemon su içinde kendini gizlerken saldırılar yapabiliyor.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pokemon Sword ve Pokemon Shield Nintendo Switch Nintendo Switch The Pokemon Company
Birinci Şahıs Bulmaca Platform Oyunu Metamorphosis PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Bilim Kurgu Gizem Oyunu Interpoint PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lyc

6.3.2019 00:13:36

0
şu oyunu adam gibi Türkçe çıkarsalar, birazda reklam yapsalar eski nesil pokemoncuları ve tasoculara yok satarlar cihazı ve oyunu. şahsen Türkçe çıksa direk gider alırım n swtich'i

BSC Misafiri

4.3.2019 18:45:07

0
açık dünya olup pokken tournament gibi dövüş sistemi beklerken gelen oyun hayal kırıklığı oldu bana

BSC Misafiri

3.3.2019 17:52:17

0
Mario oddyseyin şahane grafikleri var ve elde bile 60fps isteyince oluyor

BSC Misafiri

28.2.2019 19:32:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam Dedektif pikachu filminin grafik kalitesinde olsaydı keşke daha gerçekçi olur film oyun gazlardı
Dedektif pikachu filminin grafik kalitesinde olsaydı oynatacak cihaz bulamazdın. :D Real time kıllı tüylü pokemon oyunu yapmak zor. Nintendocular ayrı garip el kadar konsoldan uçuk kaçık beklentilere girip ne görseler burun kıvırıyorlar. Switch satın alma planım var yerli youtuberları izliyorum her gördükleri oyuna meh dediler. Fıstık gibi olmuş al oyna. Playstationuma çıksa kaçırmam.

mahsur kalan adam

28.2.2019 15:32:56

0
Dedektif pikachu filminin grafik kalitesinde olsaydı keşke daha gerçekçi olur film oyun gazlardı

Adol125

28.2.2019 03:21:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Fearless_tr Pokemon serisinin eminim herkez az cok hayranidir.Yillardir pokemon oyunu cikartiyorlar adam gibi üstüne düsülmüs 1 tane bile pokemon rpg oyunu yok ciddi yatirim yapmak istemiyorlar fan olmayi bir kenara birakicak olursak bu nintendo'nun bazi islerinin cok abartildigini dusunuyorum.Örnegin Final fantasy gibi büyük bir dünyasi olan ciddi grafikler ve oyun mekanikleri olan bir pokemon ciksa eminim nintendo switchi olmayan almayi düsünür.Onun yerine mobil oyun cikariyor adamlar maliyet dusuk ve yapim sureci cok kisa :)))</blockquote> Hocam önce baksaydınız nintendo bu markanın sahibi mi ? Sonra yazsaydınız ne yazacaksanız. Böyle yapınca patlıyorsunuz. FF15 gördük oynadık çokta bir halta benzemiyordu. FF şu an örnek gösterilebilecek bir halde değil. Onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar oturdular şimdi yıllar öncesinin sevilen oyunuyla yeni mekanikleri birleştirmeye yöneldiler, ondan medet umuyorlar. Game freak despotluğunu kırmış hep istenen free kamera yapısına geçmiş bu bile takdir edilesi.
XV i sistemim yetmediğinden konsolumda olmadığından oynamadım. Onu baştan belirteyim. Yani oyuna nötrüm. Diyeceğim şey şu; gerçek zamanlı bir oynanışa sahip jrpg arıyorsanız YS serisi en iyisidir. Hatta şöyle de bir örnek atayım. https://i.hizliresim.com/4jQNG0.png Pokemona gelince üstüne koymaları gerek. Sanki biraz kolaya kaçmışlar gibi geldi ama yine hayvan gibi satacak hayvan gibi oynanacak.

Venomstr

28.2.2019 00:02:10

0
Harika olmuş.

BSC Misafiri

27.2.2019 22:07:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Fearless_tr Pokemon serisinin eminim herkez az cok hayranidir.Yillardir pokemon oyunu cikartiyorlar adam gibi üstüne düsülmüs 1 tane bile pokemon rpg oyunu yok ciddi yatirim yapmak istemiyorlar fan olmayi bir kenara birakicak olursak bu nintendo'nun bazi islerinin cok abartildigini dusunuyorum.Örnegin Final fantasy gibi büyük bir dünyasi olan ciddi grafikler ve oyun mekanikleri olan bir pokemon ciksa eminim nintendo switchi olmayan almayi düsünür.Onun yerine mobil oyun cikariyor adamlar maliyet dusuk ve yapim sureci cok kisa :)))
Hocam önce baksaydınız nintendo bu markanın sahibi mi ? Sonra yazsaydınız ne yazacaksanız. Böyle yapınca patlıyorsunuz. FF15 gördük oynadık çokta bir halta benzemiyordu. FF şu an örnek gösterilebilecek bir halde değil. Onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar oturdular şimdi yıllar öncesinin sevilen oyunuyla yeni mekanikleri birleştirmeye yöneldiler, ondan medet umuyorlar. Game freak despotluğunu kırmış hep istenen free kamera yapısına geçmiş bu bile takdir edilesi.

Fearless_tr

27.2.2019 20:41:28

0
Pokemon serisinin eminim herkez az cok hayranidir.Yillardir pokemon oyunu cikartiyorlar adam gibi üstüne düsülmüs 1 tane bile pokemon rpg oyunu yok ciddi yatirim yapmak istemiyorlar fan olmayi bir kenara birakicak olursak bu nintendo'nun bazi islerinin cok abartildigini dusunuyorum.Örnegin Final fantasy gibi büyük bir dünyasi olan ciddi grafikler ve oyun mekanikleri olan bir pokemon ciksa eminim nintendo switchi olmayan almayi düsünür.Onun yerine mobil oyun cikariyor adamlar maliyet dusuk ve yapim sureci cok kisa :)))

BSC Misafiri

27.2.2019 18:41:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: alsndnz zelda breath of wilda bakiyosun sonra donup suna bakiyosun gamefreak studyosunu basip kemerlemek lazim biraz adamlar minumum ne yaparsak onu yapalim diye yatip kalkiyolar heralde neyse genede alicaz switche bi pokemon sart oda kesinlikle go degil
Zelda kadar iyi görünüyor hatta mekanlar daha dolu dolu kendine has.

alsndnz

27.2.2019 18:17:22

0
zelda breath of wilda bakiyosun sonra donup suna bakiyosun gamefreak studyosunu basip kemerlemek lazim biraz adamlar minumum ne yaparsak onu yapalim diye yatip kalkiyolar heralde neyse genede alicaz switche bi pokemon sart oda kesinlikle go degil

BSC Misafiri

27.2.2019 18:07:32

+1
Bilmem kaç milyonuncu Pokemon oyunu sevene hayırlı olsun

BSC Misafiri

27.2.2019 18:07:30

0
Pokemon ve pokeball grafikleri 3dsten kalma gibi görünüyor onun dışında harika duruyor genel olarak oynanışı merakla bekliyorum
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Sword ve Pokemon Shield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız