Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Evreninden Yeni Bir Film Geliyor: Pokemon With You

 
ComicBook'un bir editörü bu hafta sonu animeler hakkında bazı araştırmalar yapmış ve Pokemon'un yeni bir filminin geleceğini öğrenmiş: Pokemon With You. 
 
Kısa bir süre önce vizyona giren Dedektif Pikachu filmi hem iyi hem de kötü eleştiriler almıştı. Dedektif Pikachu'nun yıldızı Ryan Reynolds daha önceki film hakkındaki fikirlerini şu sözlerle belirtti:
 
"Pokemon'u elbette biliyordum ancak Pokemon evreni hakkındaki nüansları ve detayları çok da bilmiyordum. Film sayesinde tüm Pokemon evrenini inceledim, muhteşem bir dünya. Bu filmden önce Pokemon'un hiç canlı aksiyon filmi olmadığına şaşırıyorum."
  
Şimdi tekrardan yeni filme dönebiliriz. Yeni Pokemon anime filmi, Pokemon With You çok uzun bir süre sonra değil 2020 yılında vizyona girecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Pokemon Dedektif Pikachu anime
Konami: PES 2019'un PS Plus Oyunlarından Kaldırılmasında Bizi Suçlamayın, Sony'nin Kararıydı Code Vein Ön Siparişe Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız