Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Point and Click Macera Oyunu The Drifter Duyuruldu

 
Crawl ve Peridium oyunlarının geliştiricisinden yeni oyun duyuruldu. Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Powerhoof'un yaptığı The Drifter bir video ile Nintendo Switch ve PC için duyuruldu. Diğer platformlar için de onaylandı ancak net bir bilgi verilmedi. 
 
Point and Click türündeki bu macera oyununun bir çıkış tarihi verilmedi ancak Steam sayfasındaki çıkış tarihinde "Oyun Bittiği Zaman" yazıyor. Oyunun bahsi geçen fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam adresine ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Mick Cartes uzun bir zamandır sürekli sürükleniyordu asla uzun süre bir yerde kalmıyor, işten işe koşuyordu. Memleketine geri dönmek zorunda kaldığında, dönerken vahşet dolu bir cinayete tanık olur, gizemli ve silahlı adamlar tarafından takip edilir ve öldürülür.
 
Ve bu sadece Mick’in sorunlarının başlangıcı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu The Drifter Point and Click Macera Adventure Crawl Yapımcı
StarSeries i-Lig Sezon 8 Turnuvasının Birinci Gün Karşılaşmaları Oynandı! Kaykay Oyunu Session'ın Xbox One Sürümü Ertelendi

porsux

22.10.2019 14:54:05

0
Güzel gözüküyor.. listeye ekledim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Drifter
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız