Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation Move, PC Çıkarması mı Yapacak?

 
    Alınan bilgilere göre Playstation Move çok yakın bir zamanda PC için de çalışabilir. Move Server adı verilen bir proje sayesinde ünlü oyun yapımcılarının bir gün PC için Move destekli oyunlar geliştirebileceği belirtildi.
 
    Move Server'ın tam olarak nasıl işleyeceğiyle ilgili şimdilik bir bilgi yok. Ancak bu seneki Game Developer's Conference'ında (Oyun Geliştiricileri Konferansı) servisin ne olduğunun net bir şekilde anlatılması bekleniyor. Sony'den John McCutchan'ın bir kaç hafta içinde Move Server ile ilgili ilk bilgileri vereceği de verilen bilgiler arasında yer alıyor. 

    Move Server sayesinde Playstation Move ile ilgili oyun geliştirmenin daha kolay olacağı da bildirilmiş. Her ne kadar aynı kategoride değillermiş gibi görülse de Move'un rakibi olarak lanse edilen Kinect'in de PC'ye çıkacağı şu sıralar konuşuluyor. Bakalım Microsoft mu yoksa Sony mi önce davranacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GDC Playstation Move PS3 Sony Arc pc move server gdc
True Crime: Hong Kong Yaşadığını Gösterdi PSP'nin Fiyatı 40 Dolar İndirime mi Gidiyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.2.2011 21:14:42

0
Zaman kaybı ... wii'den çalıntı bişeyi şimdide bilgisayara kakalamaya çalışıyorlar...Eğer wii'nin görüntü kalitesi iyi ve ps3'e çıkan oynlar aynen wii'ye çıksaydı move diye bir alet asla çıkmıycak, çıksa bile satamayacak kadar çalıntı olacaktı.... Dediğin gibi ''eğer'' ama böyle birşey yok öyle değil mi ?? Sus o zaman.

BSC Misafiri

1.2.2011 13:28:07

0
move dışında wiimote ya da kinect ile "heavy rain" gibi son yılların en iyi oyunlarından birini oynayabiliyor musunuz peki sayın fanboylar?ya da move ile sixaxis den daha basit bir şekilde resident evil 5 ya da mag oynayanınız var mı?

BSC Misafiri

1.2.2011 13:02:23

0
aa xboc fanboyları doluşmuş

M3rett0

1.2.2011 12:05:14

0
odamın büyüklüğü yeterli olmadığından kinect kullanamam sanırım.Ama move da kullanmam,gider razer switchblade alırım.

BSC Misafiri

1.2.2011 11:29:30

0
çıksa ne yazar kinect çıktıktan sonra move ne ki..

Jack Rabbit Slims

1.2.2011 10:05:10

0
Alet kötü de fikir iyi, oyun geliştiricilerinin önünü açabilir.

vbalikci

1.2.2011 09:55:44

0
Move'ı kullanıyorum, Kilzone 3 ile muhteşem olacak, memnunum, Wii'ye benziyor ama Wii değil..

atahan12

1.2.2011 09:28:04

0
Move için biraz geçiş bir alana ihtiyaç olur diye sanıyordum(wii remote az kullanmadım :D ) benim pc'm in sol tarafı ve arkası duvar,sağ tarafı dolap.Sandalyayi hadi çektik hemen arkamda komidin var.Bu alan normal oyun oynarken çok geniş gibi geliyor ancak move veya kinecy i pc ye takacaksam illaki yerini değiştirmem gerekir.Bu durumda çok kişi olur gibime geliyor benim.

BSC Misafiri

1.2.2011 03:27:33

0
Zaman kaybı ... wii'den çalıntı bişeyi şimdide bilgisayara kakalamaya çalışıyorlar...Eğer wii'nin görüntü kalitesi iyi ve ps3'e çıkan oynlar aynen wii'ye çıksaydı move diye bir alet asla çıkmıycak, çıksa bile satamayacak kadar çalıntı olacaktı.... Zaten Sony'in move çıkarma olayı tamamen kinect korkusu..Tamam çıkartıyorsun bari yaratıcı bişey çıkar...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Move
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız