Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation 3'de Firmware 3.0 Yenilikleri

Playstation ,3 Slim versiyonu ile beraber yeni bir güncellemeyle de karşımıza çıktı.
Sony, Playstation 3'un menüsü sık sık güncelleyerek yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Daha önce gelen updatelerle ilk haline göre büyük değişim yaşayan XMB, (Xross Media Bar) 3.0 ile çok daha farklı bir şekilde karşımıza çıkacak.
 
3.0 güncellemesi ile kullanıcıları şu temel başlıklarda yenilikler bekliyor.
 
Bilgi Tahtası: İnformation Board'un ismi "What's New" olarak değişip, katagorilere ayrılıyor. Farklı başlıklar altında Playstation Network üzerine yeni eklenen haberleri, videoları ve demoları görebilir hale geliyoruz.
 
Durum Göstergesi: Artık sağ üst köşede kendi profilimize ait bir durum göstergemiz bulunuyor. Bu gösterge sayesinde kaç arkadaşımızın online olduğunu, bize gelen okunmamış mesajları ve Playstation Store'da en son nelerin güncel olduğunu görebiliyoruz.
 
Arkadaş Listesi: Arkadaş listemizde dizany olarak yenilenerek daha kullanışlı bir hale getirilmiş. Bu sayede mesajlarıda daha rahat bir şekilde okuyabiliyoruz.
 
Kişiselleştirme: Artık Playstation 3'u hareketli avatarlar ve temalar ile süslüyebiliyoruz. Aşağıda yer alan videoda da gördüğünüz gibi dinamik bir tema koyarak Playstation 3'unuzu farklılaştırabilirsiniz.
 
Trophy: Trophy sistemide son güncelleme ile daha işlevsel hale getirilmiş. Artık oyun firmaları çıkardıkları ek paketler içinde ekstra Tropyleri listelere ekleyebiliyor. Ana oyun ve ek pakete göre listelenen farklı ödül sistemi sayesin daha derli toplu bir listeyede kavuşmuş oluyoruz.
 
Önemli değişikleri üzerinden barındıran güncelleme ile yakın bir zamanda tanışacağız ama ne yazık ki hala, oyun içinde sesli chat yapmamızı sağlayan Voice-Cross Chat desteğinin Playstation 3'e gelmediğini görüyoruz. Detayları verdikten sonra sizleri güncelleme için hazırlanan tanıtım videosuyla baş başa bırakalım.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak update güncelleme playstation 3
MGS: Peace Walker GamesCom 2009 Videosu FF 13 için Yeni Bir Karakter Daha Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız