Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayerUnknown’s Battlegrounds Geliştiricisi PS4 Versiyonu için Sony ile Görüşüyor

 
   Bluehole Studio'nun ortak kurucusu Chang Byung-gyu tarafından Bloomberg'e yapılan açıklamaya göre, PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One'dan sonra PlayStation 4'e de gelecek gibi görünüyor.
 
   Bloomberg,
 
"Chang, PlayerUnknown’s Battlegrounds'u daha geniş bir kitleye ulaştırmak için şirketinin tüm büyük konsol şirketleri ile görüşmeler yaptığını söylüyor. Microsoft Corp. oyunu bu yılın sonlarında Xbox One için çıkaracak. Bluehole Studio, bundan sonrası için PlayStation 4 versiyonu hakkında Sony ile görüşmelerde bulunuyor." 
 
   Şu anda erken erişim aşamasında bulunan Battle Royale türündeki PlayerUnknown’s Battlegrounds tam sürümü 2017 sonlarında PC için ve çıkacak. Xbox One versiyonu da Xbox Game Preview programı kapsamında 2017 sonlarında çıkacak. Xbox One tam sürümünün 2018 başlarında çıkması planlanıyor.
 
   Oyunun Xbox One versiyonu dağıtımını Microsoft üstlenecek. Microsoft ile yapılan bu ortaklık Bluehole Studio'nun Xbox One versiyonunu geliştirme sürecini hızlandıracak ve firmaya "geniş satış, pazarlama ve yayın kaynakları"na erişim imkanı sunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Psu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
FIFA 18 PS4 Paketi Satışa Çıktı Hayran Yapımı Sonic 2 HD için Demo Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

2.10.2017 15:11:11

0
Gerek yok gelmesede olur sağolsun Epic Games o boşlupu konsollarda Fortnite ile çoktan doldurdu hemde bedavaya :).Şimdi tutuştular tabi önceden Xbox harici konsol adı anmayanlar hemen Sony ile görüşmelere başlamış.Onlarda farkında bu moda geçince bir daha dikiş tutturamayacaklar.

BSC Misafiri

2.10.2017 13:38:24

+1
Zaten oyun ilk duyurulduğunda pc,xbox one ve ps4e çıkıcak dendi.Biz oyuncular çıkmayacak moduna getirdik.Zaten orjinalde tüm büyük firmalarla görüştüklerini ve oyunlarını mümkün olduğunca çok oyuncuya ulaştırmak istediklerini belirtiyorlar

BSC Misafiri

2.10.2017 10:57:54

+2
Neden bu güne kadar pc ye baglı kalıp bu süreçten sonra (battle royale) en saglam rakibi konsolarada bedava çıkış yapınca görüşmeler başlıyor ... ayrıca 2 oyunda erken erişimde oyunları tamamlamadan piyasaya sürüyorlar bu utanç verici 2 taraftaki firmalarda çok büyük finansal güce sahip ...

Uncy

2.10.2017 10:52:42

+2
PC deki gibi hatalı gelecekse hiç gelmesin daha iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız