Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Türkiye GIST 2019'a Katılıyor

PlayStation Türkiye, bu sene dördüncüsü gerçekleşecek olan Gaming İstanbul (GIST) oyun fuarında, en yeni ve en çok sevilen oyunlarını katılımcıların beğenisine sunacak. Gaming İstanbul (GIST) oyun fuarı, 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
 
Yılın oyunu dahil birçok dalda ödül kazanan God of War, 2018 yılına damgasını vuran Marvel’s Spider-Man, Detroit: Become Human ve oyun dünyasının en çok sevilen yapımları arasında yer alan Uncharted serisi, Gran Turismo Sport, EA Sports FIFA 19, NBA 2K19, WWE 2K19, PUBG ve Fortnite gibi birçok muhteşem oyun, PlayStation standında oyuncularla buluşacak.
 
Fuar alanında ayrıca, oyuncuları oyunun merkezine koyarak yepyeni evrenlere götüren PlayStation VR sanal gerçeklik sistemi, ASTRO BOT Rescue Mission, Firewall Zero Hour ve The Persistance gibi yeni oyunlarıyla birlikte deneyimlenebilecek.
 
PS4 için özel olarak geliştirilen sosyal parti oyunları serisi PlayLink de GIST 2019 fuar alanında yer alacak. Oyun dünyasına yeni bir boyut kazandıran bu yeni konsept, akıllı telefon ve tabletleri kontrol cihazı olarak kullanmaya imkan vererek oyunculara aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir oyun deneyimi yaşatıyor. Ziyaretçiler, PlayStation alanında yer alan PlayLink evinde bu yeni deneyimin tadını çıkarabilecekler.
 
Aralık ayında piyasaya çıkmış olan PlayStation Classic de fuar süresince retro oyunseverleri bekliyor. İlk PlayStation’ın görünümüne sahip, ancak boyut olarak daha minyatür olan oyun konsolu PlayStation Classic, Final Fantasy VII, TEKKEN 3, Ridge Racer Type 4, Grand Theft Auto ve Metal Gear Solid gibi oyun dünyasının efsaneleşmiş 20 klasik oyunu yüklü olarak geliyor.  
 
Oyun dünyası ile amatör veya profesyonel olarak ilgilenen herkesin davetli olduğu Gaming İstanbul Fuarı’na uluslararası ve yerel oyun stüdyoları, oyun dağıtımcıları, konsol ve donanım üreticileri, mobil oyun üreticileri, oyun dernekleri, oyun tasarımcıları ve geliştiriciler de katılıyor.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Yerli Oyunlar Tatile Özel İndirimle Playstore’da Metro Exodus ‘Tabanca Sınıfı’ Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.2.2019 18:41:08

0
14:31:52 deki yorumuma ek olarak;Metro Exodus unda steam ve epic olaylarından etkilenmesine üzüldüm, bu yapım satması gereken yapımlardan çünkü.Nedeni; böyle duruşu , kimliği ve kişiliği olan yapımlar ve yapımcıların var olması (Cd project red,Sony altyapısındaki yapımcılar v.b dahil) biz oyuncuların yararına olacaktır.Ben oyunlarımı alırken hep bunlara ve yerelleştirilmiş olmalarına dikkat ederim vede alacağım oyunların önceliğine böyle karar veririm.En azından bu yer değiştirme olayından Türk oyuncular tarafından Metro Exodus a tepki olmamasını isterim, bu oyun için istisna olmalı bence.Bir oyunsever gözünden baktığımdan dolayı bu düşüncelerim, başka bir nedeni olduğundan değil...Öncelik belirlemek önemli olmalı....

BSC Misafiri

1.2.2019 14:31:52

0
Bende sizler gibi oyun oynamayı seven bir oyuncuyum sadece.Bir oyun sever biri olarak oyunları, diğer dengi oyunlara göre uygun sattıklarını, biz oyuncular için sürekli bir uğraş içinde olduklarını görüyorum.Nasıl görüyorum;Oyun sipariş ederken , mağazadan oyun alırken ister istemez diğer oyun fiyatlarını görüyorsun bazende merak edip bakıyorsun.BSC gibi oyun medyalarını,tanınan youtube oyun içerik üreticilerini, teknoloji kanallarını sürekli takip ediyorum.Store İngiltere den yönetilse bile oyun fiyatlarını indirimli ve mali yıl başlarında oyun fiyatları artacakken oyuncuları uyararak fiyat artışlarını gecikmeli olarak sundular, her konu da elinden geleni yapıyorlar. Diğer konu, yerelleştirmede yapmadıkları büyük yapımlardan Horizon zero dawn dı sadece, diğer özel oyunların hepsi yerelleştirme yapıldı.Marvel's spiderman ve RDR2 de yereleştirilmek istendi ama spiderman de Marvel, RDR2 de Rockstar baskıya rağmen inatla izin vermediler, sonuçta ürünün sahibi onlar, izinsiz hiçbirşey yapamazsın.Bizler için uğraştıklarının son göstergesi, Aral v.b. firmaların Mustafa Yiğit beyleri ucuz oyun satıyor diye baskı altına alması, zorluklar çıkarması.Yani fiyatlandırmalar olsun, yerelleştirmeler olsun, diğer oyun firmalarıylada bulduğu fırsatlarda isteklerimizi iletmeleri olsun, bunları yaparken de türlü zorluklara karşın devam etmeleri takdir edilmesi gereken bir davranış.Şimdi bizler için uğraşlar ve gayretler içinde onca yaptıklarına karşın, fiziksel bir şey bile değil bir cümle üzerinden yürümek yanlış,birde büyütülecek birşey de değil.Birşey olup bittikten sonra üstüne düşmem hiçbirşeyin sadece zamanı geçmeden değer vermemiz gerekene değer vermeliyiz derdindeyim.Sizin lafınıza göre yazıyorum yanlış anlamayın, o zaman sizde rakip firmaların çalışanı olabilirsiniz, yada arkadaşında yazdığı gibi ''pr'' olabilirsiniz değilmi.Samimi, dürüst ve iyimser olan insanlar zorluklarla çok karşılaşır, bir insan kötüyse olabilecek olumsuzlukları, olmadan önler bir şekilde.Mustafa Yiğit bey gibi samimi,dürüst ve iyimser insanların kıymetini bilmeliyiz.

L-BLock

31.1.2019 19:58:22

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Mustafa Yiğit bey sayesinde ülkemiz oyun pazarı bu kadar gelişti ve merakla beklediğimiz birçok oyun için özel içeriklere ulaşabildik.Adamlar GİST 2019 katılıp destek sağlamışlar, bu güzel birşey.Mustafa Yiğit bey gibi samimi ve dürüst insanların değerini bilip destek olmamız gerekli, böylesi insanlar kolay gelmez.
Ya Sony/PS TR çalışanısınız (büyük ihtimal pr) ya da toptan oyun alıp satanlardansınız o kadar belli ki bu yorumunuzdan. Kimseye minnet eylemeyeceğiz. Fiyatlandırma konusunda yaptığınız açıklamalar yetersiz, Türkçe dublaj desteğini geçtim son zamanlarda gelen bir çok oyunda Türkçe altyazı bile yok. O kadar özverili olsanız Rusya, Endonezya veyahut Hong Kong gibi kendi bölgemiz olurdu. Daha PS Now'a bile seçilen ülkeler içinde değiliz. Ayrıca oyun pazarı sadece Sony PlayStation'la mı büyüyor? Diğer markalar ne oldu? Sega, Nintendo?(Daha sonrasında da Microsoft) Ben 90 kuşağındanım ve küçüklüğümde gayet de orjinal psOne oyunları olduğunu hatırlıyorum, sonrasında da devam etti bu. Nortec Eurasia'yı da es geçmemek lazım. Ha tabii o zaman da orjinal oyun alan kitle kısıtlıydı, şimdi de bu fiyat politikasıyla aynı durumdayız öyle değil mi? "Kime göre neye göre pahalı" gibi bir yorumun şöyle kritik zamanlarda yapılmasını tartışma konusu dahi etmek istemiyorum. Ayrıca sürekli millete de "PS TR kapanırsa görürsünüz siz oyunculuğu" gibisinden tehditler savurmayı da kesin. PlayStation'ın ofisi (Londra'da o da) kurulmadan önce sanki sadece çelik çomak oynayabiliyorduk.

OldGamers86

31.1.2019 16:49:26

+2
Mevcut durumdan üzgün olan insanın yüzüne bu yansır. Kendini tutsa bile jest ve mimikler, tavir ve hareketler belli eder. Bir de cıkip; "kime gore neye gore pahali?" demez üzulen adam. Emin ol üzülse, iyi niyetli olsa kimse bu kadar tepki gostermez. Şikayet olur; ama bir kişiye boyle tepki olmaz. Oraya da oyuncular için degil, kendini savunmak icin cıktı. Ciktıgi videolarda da tavsiye veriyoruz,biraz insaf diyoruz diyip durdu gülerek. Kutulu karısiriz biz gerisine anca tavsiyemiz var diyip kenara cekildi. Yani oyuncular icin koca bir hic yapti. Ve ekledi; "plus da artacak, elinizi.çabuk tutun." Not: Plus dedigi günden beri artmadı, hatta kampanyalar yedi.

BSC Misafiri

31.1.2019 13:45:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: Cute Hentai Gerçek Mustapha budur, gerisi fıs, balon. Fahiş fiyatlara yaptığı açıklama ile kullanıcılar ile alay eden ve içten içe nasılda yiyorum dinleyenleri diye içinden geçiren bir kişilik. Hadi canım hadi ufak at yoksa kendin bile inanacaksın. Fahiş fiyatları anlatırken neşeli tavır neydi öyle. Rezillik. Kemal Sunal'ın "Eyvah polis baskını" sahnesi gibi. 3:48
Böyle anlattığın gibi bir kişiliğe sahip olsaydı, biz oyuncular için hiçbirşey yapmaz vede hiçbir röportaja katılıp soruları yanıtlamazdı.Fahiş fiyat demişsinde, oyunları düşük fiyattan sattıkları için baskı gördü.Adamın röportajda suratını asmasını mı istiyorsun, bu seferde farklı birşey uydurulur du, mesela; sorulan soru karşısında suratı asıldı demekki ....... gibi.

Queen Hentai

31.1.2019 00:01:55

+2
Gerçek Mustapha budur, gerisi fıs, balon. Fahiş fiyatlara yaptığı açıklama ile kullanıcılar ile alay eden ve içten içe nasılda yiyorum dinleyenleri diye içinden geçiren bir kişilik. Hadi canım hadi ufak at yoksa kendin bile inanacaksın. Fahiş fiyatları anlatırken neşeli tavır neydi öyle. Rezillik. Kemal Sunal'ın "Eyvah polis baskını" sahnesi gibi. 3:48

Guest-AEF248198

30.1.2019 23:50:03

0
O değil diğer soruşturmayı diyorum.

BSC Misafiri

30.1.2019 22:48:59

+1
Mustafa Yiğit bey sayesinde ülkemiz oyun pazarı bu kadar gelişti ve merakla beklediğimiz birçok oyun için özel içeriklere ulaşabildik.Adamlar GİST 2019 katılıp destek sağlamışlar, bu güzel birşey.Mustafa Yiğit bey gibi samimi ve dürüst insanların değerini bilip destek olmamız gerekli, böylesi insanlar kolay gelmez.

Watton1

30.1.2019 22:41:48

+1
Gidecek arkadaşlar Ceplere dikkat.

Cityzens

30.1.2019 22:15:14

+1
La mustaha “gelsene kime gore niye gore oyun fiyatlarini arada gecen 70-80 tl den bize bahsetsene “la Mustaha diyesim geldi

BSC Misafiri

30.1.2019 22:01:56

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Bu soruşturma vardı oyun fiyatlarıyla ilgili var mı bir gelişme acaba?
Var o soruşturma, Aral v,b firmaların gayretleri sonucu, oyunları ucuz satmaları dolayısıyla ceza yemeleri ile sonuçlandı.

Guest-AEF248198

30.1.2019 21:40:25

0
Bu soruşturma vardı oyun fiyatlarıyla ilgili var mı bir gelişme acaba?

evladı fatihan

30.1.2019 20:52:02

+2
O kime göre neye göre mustafa yüz bulupta gelebilecek mi acaba oraya

BSC Misafiri

30.1.2019 20:38:22

+3
O Mustafa Yiğit gelecek mi oraya? Haberimiz olsun da bi tanışalım ;)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız