Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Tournaments: Evo Lounge Etkinliği 5 Ağustos'ta Başlıyor

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Tournaments: EVO Lounge (EVO 2022) canlı yayın etkinliğini 5-6 Ağustos tarihleri arasında yapacağını açıkladı. Canlı yayın etkinliğinde Arc System Works, Bandai Namco, Capcom, SNK ve Warner Bros. Games gibi geliştiriciler ve yayıncılardan heyecan verici içerikler ve açıklamalar yer alacak. Etkinliği 5-6 Ağustos tarihleri arasında YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.
 
İzleyicilere mevcut oyunlarla ilgili en son haberlere ek olarak ileride neler olacağına dair ayrıntılar sunulacak. Yayın aynı zamanda profesyonel oyunculardan dövüş turnuvalarına kadar birçok haberi içerecek.
 
Öte yandan EVO 2022 turnuvası 5-7 Ağustos tarihleri arasında Nevada, Las Vegas'ta gerçekleştirilecek. Daha fazla bilgi için EVO etkinlikleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Farklı turnuvalar ve diğer etkinlikler de YouTube ve Twitch'te mevcut olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlayStation oyun geliştirme stüdyo firma sony
Pokemon Presents Canlı Yayın Etkinliğinin 3 Ağustos'ta Yapılacağı Duyuruldu No Man’s Sky Endurance Güncellemesi Çok Sayıda Hatayı Düzeltiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız