Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus'ın Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus Essential aboneleri için 2 Ağustos'tan itibaren ücretsiz olarak sunulacak Ağustos 2022 oyunlarını açıkladı. Bugün yapılan sızıntı böylece resmi olarak doğrulanmış oldu.
 
PlayStation 5
 
- Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 (Activision): Efsanevi Tony Hawk ve diğer orijinal profesyonel kaykaycılar olarak kay. Ayrıca yeni profesyoneller kaykaycılar da eklendi. Yeni müziklerle birikte dönem belirleyici oyun müziklerinden parçaları dinle. Tony Hawk's™ Pro Skater™ serisinin benzersiz mekanikleriyle inanılmaz havalı kombolara imza at.
 
- Yakuza: Like a Dragon (SEGA): En çok güvendiği adam tarafından ölüme terk edilen düşük rütbeli bir yakuza olan Ichiban Kasuga olarak oynayın. Efsanevi beyzbol sopanızı alın ve dinamik RPG dövüş sisteminde günümüz Japonya'sının yeraltı dünyasındaki kötü adamların kafasını kırın.
 
PlayStation 4
 
- Little Nightmares (Bandai Namco): Seni çocukluk korkularınla yüzleştirecek tuhaflıklarla dolu karanlık bir hikaye olan Little Nightmares'e bırak kendini! Six'in Ağız'dan kaçmasına yardım et
- Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 (Activision)
- Yakuza: Like a Dragon (SEGA) 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
A Tale of Paper: Refolded, Xbox Series, Xbox One ve PC için Çıkıyor PlayStation Plus Kütüphanesine Ağustos'tan itibaren Yakuza Oyunları Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Megathrone26

28.7.2022 18:06:41

+1
Bunu merak ettiğimden dolayı özellikle araştırmıştım kardeşim. Sony extra ve deluxe üyelikleriyle verilen oyunlar için 10 gün civarında internet üzerinden lisans kontrolü yapılmasını şart koşuyor. Yani sen internet bağlantını kessen dahi kendi içinde işleyen bir geri sayım sayacı tarafından sana " Sen hele bi beni internete bağla da lisans kontrolü yapayım bakayım hadi canım " diyor :) . Bu tabiki de korsan oyun vs karşı bir sistem. Oyunu bu kontrolü yaptırmadan oynamaya devam edemiyorsun. Zaten bu sistem çıkmadan önce de bunu sony resmi blog sayfasında da paylaşmıştı detaylarda. Ha ama senin asıl sormak istediğin şuysa Örnek olarak Red Dead Redemption 2 oyunu 20 EYLÜL'de sistemden çıkarılacak. Diyelim ki ben 18 EYLÜL'de Playstation internet bağlantısını kessem, sistemden ayrılma tarihi gelse dahi devam edebilir miyim oynamaya sorun asıl olarak bu ise şahsen bunun olmayacağını da düşünüyorum. Çünkü sen oyunu indirmeye başladığın an muhtemelen sistemin içerilerinde bi yerlerde yazılımsal olarak geri sayım başlamış oluyordur. Yani bunu atlamış olacaklarına ihtimal dahi vermiyorum ama denemek lazım net söylemek için

Megathrone26

28.7.2022 17:58:32

+1
Rica ederim kardeşim ne demek. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Sağlıcakla kalasın :)

lextor

28.7.2022 17:15:44

+2
Eyvallah hocam aydınlattın bayağı

Settlers

28.7.2022 12:40:27

+1
Tam olarak öyle değil. Essential, eski düz Plus oluyor. Essential aboneliğiniz aktif olduğu süre boyunca oyun kütüphanede kalır. Bir daha yenilemezseniz o oyunu almanız gerekir. Extra'da ise Sony'nin belirlediği süre boyunca ve geçerli aboneliğiniz olduğu sürece oyuna erişebilirsiniz. Aboneliğiniz olsa bile Sony kütüphaneden kaldırdıysa o oyunu almanız gerekir. Umarım anlatabildim. :)

BSC Misafiri

28.7.2022 11:37:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Little Nightmares oyunu sadece Plus Extra ve Deluxe tarafında vardı kardeşim. Bu gelecek denen plus üyeliği ise Eski bildiğimiz ve şu anda ismi Essential olan plus üyeliği yani temel sürüm. Tabi temel sürüme gelen oyunlar aynı zamanda üst sürümlere de geliyor yani Plus Extra ve Deluxe'ye. Buradaki en önemli ayırım ise şu kardeşim. Aylık olarak verilen oyunlar yani burada olduğu gibi, bunları kütüphanene ekledikten sonra plus üyeliğin bitene kadar oynayabiliyorsun. Kütüphanenden kalkma gibi bir durumu yok. Ama Plus Extra ve Deluxe üyelikleriyle birlikte sana sunulan 400 küsür oyunlu kütüphanede olan bir oyun kalktıktan sonra sen kütüphanene eklemiş dahi olsan tekrardan senden oyunu satın almanı istiyor. Teyit ettim ben de bu durumu Shadow Warrior 3'te öyle oldu. Zaten oyunu oynuyordum sistemden kalktı ve girmek istediğimde satın al dedi bana. Aynı olay 20 Eylül'de Red Dead Redemption 2 için olacak. O da şuan plus extra ve deluxe kütüphanesinde ama 20 Eylül'de kütüphaneden kalktığında oynayabilmek için oyunu satın almanı isteyecek senden. Kıssadan hisse Plus Essential'e gelen aylık oyunlar kalıcı, doğrudan plus extra ya da deluxe üyeliklerine verilen oyunlar ise geçici halde oynayabiliyorsun. En önemli ayırım burada bu oluyor. Tabi ayırımı bilmeden sanki tekrar verilmiş gibi görünüyor sana hak veriyorum. Biraz karışık oluyor sistemi tamamen bilmeden :(
Hocam acaba Extra oyunlarında oyunun süresi bitmeden önce Konsolun internet ile ilişkisini kesersek ne olur acaba..Oyun devam eder mi merak ettim.

Megathrone26

28.7.2022 10:21:07

0
Little Nightmares oyunu sadece Plus Extra ve Deluxe tarafında vardı kardeşim. Bu gelecek denen plus üyeliği ise Eski bildiğimiz ve şu anda ismi Essential olan plus üyeliği yani temel sürüm. Tabi temel sürüme gelen oyunlar aynı zamanda üst sürümlere de geliyor yani Plus Extra ve Deluxe'ye. Buradaki en önemli ayırım ise şu kardeşim. Aylık olarak verilen oyunlar yani burada olduğu gibi, bunları kütüphanene ekledikten sonra plus üyeliğin bitene kadar oynayabiliyorsun. Kütüphanenden kalkma gibi bir durumu yok. Ama Plus Extra ve Deluxe üyelikleriyle birlikte sana sunulan 400 küsür oyunlu kütüphanede olan bir oyun kalktıktan sonra sen kütüphanene eklemiş dahi olsan tekrardan senden oyunu satın almanı istiyor. Teyit ettim ben de bu durumu Shadow Warrior 3'te öyle oldu. Zaten oyunu oynuyordum sistemden kalktı ve girmek istediğimde satın al dedi bana. Aynı olay 20 Eylül'de Red Dead Redemption 2 için olacak. O da şuan plus extra ve deluxe kütüphanesinde ama 20 Eylül'de kütüphaneden kalktığında oynayabilmek için oyunu satın almanı isteyecek senden. Kıssadan hisse Plus Essential'e gelen aylık oyunlar kalıcı, doğrudan plus extra ya da deluxe üyeliklerine verilen oyunlar ise geçici halde oynayabiliyorsun. En önemli ayırım burada bu oluyor. Tabi ayırımı bilmeden sanki tekrar verilmiş gibi görünüyor sana hak veriyorum. Biraz karışık oluyor sistemi tamamen bilmeden :(

BSC Misafiri

28.7.2022 10:12:08

+2
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Aga daha dün plus ta ne var videosu izledim little nightmares vardı. Olan oyun bir daha mı geldi?
PS Plus essential ile PS Plus Extra aynı şeyler değil, Birinde oyun sana kalıcı veriliyor diğerinde ise belli bir süre sonra kütüphaneden kaldırılıyor.. Bunlar kütüphanene eklediğin anda kalıcı olan oyunlar işte..

lextor

28.7.2022 07:53:11

0
Aga daha dün plus ta ne var videosu izledim little nightmares vardı. Olan oyun bir daha mı geldi?

BSC Misafiri

28.7.2022 00:10:02

+3
oha çok iyi oyunlar bence begendim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız