Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Network Yarın Bakıma Giriyor

 
   Sony Interactive Entertainment, PlayStation Network'un yarın, 25 Temmuz'da, bir saatliğine bakıma gireceğini duyurdu.
 
   PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation Vita sistemlerini etkileyecek bakım çalışması saat 10:00'da başlayacak ve saat 11:00'da sona erecek. 
 
"PlayStation Network rutin bakım ve iyileştirme çalışmaları 25.07.2017, 10:00 - 25.07.2017, 11:00 (Yerel Zaman Diliminiz) tarihleri arasında yaklaşık 1 saat boyunca sürecek. Halihazırda hesabı olan herkes, bakım sırasında PlayStation Network profiline giriş yapabilir, oyunlar oynayabilir ve çoğu uygulamayı kullanabilir. Bu bakım sırasında PlayStation Video, PlayStation Store ve Account Management hizmetlerine erişemezsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bakım başlamadan önce PS4  sisteminizi ana konsolunuz olarak etkinleştirmenizi tavsiye ederiz; böylece bakım sırasında çoğu oyunu oynamaya ve üçüncü taraf hizmetlerini kullanmaya devam edebilirsiniz. Konsolunuzu etkinleştirmek için PlayStation Network profilinize giriş yapın ve [Ayarlar] > [PlayStation Network/Hesap Yönetimi] > [Birincil PS4 Olarak Etkinleştir ] > [Etkinleştir] seçeneklerine gidin. Bunu yalnızca bir kez yapmanız gerekir. PlayStation Network hizmetlerinin her zaman kullanılabilir olması için elimizden geleni yapıyoruz, ancak zaman zaman temel bakım çalışmalarını yürütmek ve özellikleri geliştirmek için PlayStation Network sistemini çevrimdışı hale getirmemiz gerekmektedir. Bakımların süresini kısaltmak için yoğun çalışmalar yürütmekteyiz."

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Overcooked 27 Temmuz'da Switch'e Geliyor NBA 2K18 için İlk Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.7.2017 20:21:03

+1
Peki indirdiğimiz oyun hep bizim mi kalıyor yoksa belirli bir ha.. pardon o başka konuydu :D

veterangamer

24.7.2017 19:35:19

0
oo stabilize bakımı alırım bir dal
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız