Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Hong Kong PlayerUnknown's Battlegrounds + PS Plus 12 Aylık Abonelik Paketini Listeledi

 
PlayStation Hong Kong resmi websitesi üzerinde, PlayerUnknown's Battlegrounds + PlayStation Plus 12 aylık abonelik paketini listeledi ve ardından kaldırıldı.

Paketin 14 Kasım - 6 Aralık tarihlerinde Hong Kong, Endonezya, Malezya, Singapur, Tayvan ve Tayland PlayStation Store'ları üzerinde ulaşılabilir olacağı yazıyordu.

Ancak bu oyunun 14 Kasım'da mı çıkacağı yoksa 14 Kasım'da ön siparişe mi açılacağı anlamına geliyor, orası kesin değil. Niko Partners analisti Daniel Ahmad PlayerUnknown's Battlegrounds PlayStation 4 versiyonunun önümüzdeki ay çıkacağını ve 6 Aralık'ta düzenlenecek The Game Awards 2018'de "şimdi çıktı" olarak gösterileceğini ve resmi duyurunun belki de daha önce olabileceğini belirtmişti.

PlayerUnknown's Battlegrounds şu anda Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 4 versiyonu hakkında şimdilik resmi bir duyuru yok. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Red Dead Redemption 2 Satışları 17 Milyonu Aştı Final Fantasy XV DLC'leri ‘Episode Aranea’, ‘Episode Lunafreya’ ve ‘Episode Noctis’ İptal Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-CBF2C2786

8.11.2018 20:38:44

+1
riske girmeye değer mi ki? 180₺ bence şu kur ile hala çok iyi bir fiyat. bence şimdiden al. yine de sen bilirsin.

BSC Misafiri

8.11.2018 12:42:34

0
Yine bi indirim yerse plus kaçırmam. 132TL ye 12 aylık yapmıştım bu ay sonu bitiyor. 180 vermeye pek niyetim yok açıkçası :) Son bi indirim yapıp bindirirler diye düşünüyorum.. Yok direkt bindirim yaparlarsa almam olur biter :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız