Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Dünya Geneli Stüdyolarının Başına Guerrilla Games'ten Hermen Hulst Getirildi

 
Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarının başkanı Shawn Layden geçtiğimiz ay şirketten ayrılmıştı ve oyunun yerine geçecek isim belli oldu.
 
Bu isim Horizon Zero Dawn ve Killzone oyunlarının geliştiricisi Guerrilla Games'in genel müdürü ve kurucu ortağı Hermen Hulst.
 
Hermen Hulst artık Naughty Dog, Santa Monica, Sucker Punch, Bend Studio, Insomniac ve Media Molecule dahil olmak üzere 15 tane Sony Interactive Entertainment stüdyosunun yönetimini üstlenecek.
 
Hermen Hulst konu ile ilgili olarak "2001 yılından bu yana PlayStation ve Dünya Geneli Stüdyoları ailesinin tamamı ile oldukça yakın bir şekilde çalıştım. Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Japonya'daki stüdyolardaki yeteneklere ve yaratıcı fikirlere çok büyük saygı ve hayranlık duyuyorum." dedi.
 
"Tek görevi PlayStation hayranlarına harika oyunlar yapmak olan yaratıcı ve yetenekli bir ekibe liderlik etme fırsatını bulduğum için çok heyecanlıyım." 
 
Buna ek olarak, Shuhei Yoshida yeni bir rol üstlenerek artık dış ve küçük bağımsız stüdyolara bakacak ve onların gelişmesine öncülük edecek. Yeni ve beklenmedik deneyimler ortaya çıkarmaya çalışacaklar.
 
PlayStation CEO'su ve başkanı Jim Ryan Shuhei Yoshida'nın yeni rolü ile ilgili olarak "Herkes Shuhei Yoshida'nın bağımsız oyunlar için ne kadar tutkulu olduğunu biliyor. Bağımsız oyunlar, içerik portföyümüzü oyuncularımız çok özel kılan endüstrinin can damarı gibi. Bu yaratıcı deneyimler, üzerine odaklanılmayı ve Shuhei Yoshida gibi bir şampiyonu hak ediyor." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Death Stranding'in Erişime Açılma Saati PlayStation CEO'su Jim Ryan: PlayStation 5 Oyun Kodlaması En Kolay Sony Konsolu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Source

7.11.2019 16:12:37

0
Horizon Zero Dawn 2 şov yapacak büyük ihtimal :)

BSC Misafiri

7.11.2019 14:49:43

0
Reisi tebrik ediyorum Horizon 2 ile sınırları zorlayacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız