Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

‘PlayStation 5_Lineup_Presentation_File_2021-03’ Reklam Videosu

 
Sony Interactive Entertainment Japonya Asya, PlayStation 5 için “PlayStation 5_Lineup_Presentation_File_2021-03” başlıklı yeni bir reklam videosu yayınladı. PlayStation 5'te mevcut olan ve yakında gelecek bazı oyunlar gösteriliyor.

Beş dakikalık videoda gösterilen oyunlar: Final Fantasy XIV, Final Fantasy VII Remake Intergrade, Resident Evil Village, Deathloop, Returnal, Nioh – Complete Edition Remastered, Nioh 2 – Complete Edition Remastered, Call of Duty: Black Ops Cold War, Fortnite, Godfall, Demon’s Souls, Guilty Gear: Strive, Scarlet Nexus, Ratchet & Clank: Rift Apart, Balan Wonderworld, Destruction AllStars, Judgment, Sackboy: A Big Adventure, Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2, Yakuza: Like a Dragon ve Devil May Cry 5 Special Edition.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Deathloop'un Yeni Oynanış Videosunda Silahlar Gösteriliyor The Day Before Geliştiricisi PS5 ve Xbox Series Versiyonlarını Düşünüyor

Curtius

16.3.2021 17:04:38

0
tl;dr PS5'e özel düzgün birşey gelmiyor ratchet and clank hastası değilseniz, Demon Souls'da bence PC'ye çıkacak bu sene çıkmasa bile
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız