Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 4 Sistem Güncellemesi Versiyon 7.00'ın Detayları Açıklandı

 
Sony, PlayStation 4'ün 7.00 sistem güncellemesinin tarihini açıkladı. Güncelleme dünya çapında 8 Ekim'de yayınlanacak. Güncellemenin PlayStation Blog'da yazan ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Party Özelliği Güncellemesi
 
Arkadaşları veya diğer topluluk üyeleriyle birlikte oynamayı seven PlayStation 4 hayranları için Parti özelliği, aşağıdakileri de içeren yeni özellikler ve hizmetler içerecek şekilde yeniden oluşturuldu: 
 
- Maksimum parti kullanıcısı sayısı 8’den 16’ya çıktı.
- Ağ bağlantısı iyileştirildi.
- Ses kalitesi iyileştirildi.
 
Parti özelliği içinde daha iyi bir ağ bağlantısı ve ses kalitesi yaşayacaksınız. Geliştirilmiş arka uç artık ağ bağlantısını iyileştirir ve kullanıcıların daha önce diğer kullanıcılarla bağlantı kurarken yaşanan bağlantı sorunlarını aşmasını sağlar. 
 
Son olarak, Parti Uygulaması, akıllı telefonunuzdaki veya diğer mobil cihazlarınızdaki PlayStation 4 Second Screen App aracılığıyla ABD'li kullanıcılar için de yeni bir Sohbet Transkripsiyon özelliği sunacak. Yeni özellik, ABD İngilizce'sini destekler ve parti sesli sohbetini metne dönüştürür veya başka parti üyelerine yüksek sesle okunan metni girmenize olanak tanır. Bir Parti sırasında PlayStation 4'ünüze bağlanmak için mobil cihazınızı kullanıyorsanız, şimdi yeni işlevselliğin mevcut olduğu yerde yeni bir Parti sekmesi eklendiğini göreceksiniz.
 
Remote Play 
 
Mobil cihazlarda PlayStation 4 oyunlarını izlemek isteyenler için, Remote Play artık Android 5.0 veya daha üst sürüm kullanan akıllı telefonlarda ve tabletlerde kullanılabilir. Özelliği kullanmak için Google Play Store'dan PlayStation 4 Remote Play Uygulamasını indirin. 
 
Bu arada, iPhone veya iPad kullanıcıları için, Remote Play Uygulaması güncellendi, böylece denetleyiciyi her zaman görüntüleyebilir ve ekran yönünü kilitleyebilirsiniz.
 
Ayrıca, oyuncular DualShock 4 kablosuz kontrol cihazlarını Android, iPhone, iPad ve Mac'te Remote Play için Bluetooth üzerinden kullanabilecekler. Yapmanız gereken tek şey, bu özelliği kullanmak için Android 10, iOS 13, iPadOS 13 veya macOS Catalina'yı (Ekim ayında piyasaya sürülecek) güncellemektir. 
 
Hatırlatma olarak, bir LAN kablosu ile kablolu bağlantısı olan bir PlayStation 4 sistemi önerilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen sistem güncelleme 7.00
GRIS PlayStation 4 İçin Derecelendirildi Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (8 - 11 Ekim)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-OdATA-

7.10.2019 17:16:53

0
ps4 ün problemi o ana ekranda her şeyi yüklemeye çalışması bu nasıl tasarım kardeşim.bütün oyunların kendi sayfası var ve hepsini yüklemeye çalışıyor haliyle kasıyor. galiba mağazaya girince hepsini siliyor geri dönünce tekrar baştan yüklemeye çalışıyor. bilgisayarı açtığınızda tüm programların kendi sayfası olduğunu ve yüklemeye çalıştıklarını düşünün tam bir cümbüş. konsol kendi kendini boğuyor. interneti kapatınca yağ gibi akıyor.

aykut291

7.10.2019 16:17:22

+1
Valla PS 5 de umarım şu kullanıcı Arayüzünü iyi geliştirirler.Ps kullanıcı arayüzünü hiç sevmiyorum çok basit sıradan ve birçokta kasılma mevcut.Yeni nesile yakışır kalitede bir Arayüz yaparlar inşallah.

Scofield

7.10.2019 15:17:33

+2
Hayrını gör kardeşim

BSC Misafiri

7.10.2019 14:43:42

0
Tamam daha gelmemiş ama lütfen malum gifi alalım sahneye arkadaşlar, acil..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız