Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platinum Games The Wonderful 101'i Switch'e Getirmek İstiyor

 
   Platinum Games'ten Hideki Kamiya Hırvatistan'da gerçekleşen Reboot Develop 2018 etkinliği esnasında Ağustos 2013'te Wii U için çıkmış olan aksiyon macera oyunu The Wonderful 101'i Switch'e getirmek istediklerini söyledi.
 
   Konuşma sırasında, Hideki Kamiya ilk olarak izleyicilere The Wonderful 101'i kaç kişinin oynadığını sordu.
 
   Ardından izleyicilerin katılımına ihtiyaç duyduklarını belirten Hideki Kamiya'nın tercümanı şu şekilde devam etti: "Muhtemel bir The Wonderful 101 Switch versiyonunun gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği konusunda Nintendo ile pazarlık yapmaya çalışıyorlar ancak The Wonderful 101'in Switch versiyonunu alacak olanların alkış yapması bize her zaman çok yardımcı olacaktır."
 
   Ve odada bulunan herkes alkışladı.  
 
   Hideki Kamiya ayrıca Bayonetta 3 hakkında da çok az konuşarak, geliştirme süreci şirketimizin oyunları nasıl yaptığı konusunda bir dönüm noktasıdır, diye belirtti ve Bayonetta 3'ün çizgisel, aksiyon dolu oynanışından uzaklaşmayacağını ancak çıtayı yükseltmek adına yenilikler olacağını ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
The Division Filmini David Leitch Yönetecek Capcom Puzzle Fighter'ı Kapatıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız