Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlatinumGames, Scalebound'u Yapmak İstiyor

 
Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise PlatinumGames'in yaptığı Scalebound'u küçük bir ihtimal de olsa görebiliriz. 2014 yılında ilk kez gösterilen ve 2017 yılında iptal edilen Scalebound'un geliştirici stüdyosu, oyunu yapmak istiyor.
 
Yapımcı Atsushi Inaba, Eurogamer.pt ile konuştu ve oyunu yapmak istediklerini ancak bu kararın Microsoft'a bağlı olduğunu söyledi. Atsushi Inaba, "Scalebound tamamen Microsoft'a ait bir fikirdi. Microsoft ile anlaşmamız bitmediği sürece ya da Microsoft oyunu tekrar istemediği sürece elimizden bir şey gelmez. Ama bu oyun hepimizin aşık olduğu ve tekrar çalışmak istediği bir oyun. Bu yüzden eğer bir fırsat görürsek bunu değerlendiririz." dedi.
 
Oyunun iptalinden sonra PlatinumGames; Nier: Automata ve Astral Chain gibi oyunlar yayınladı. Scalebound duyurulmasından iptal edilmesine kadar gerçekten merakla beklenen bir yapımdı. Umuyoruz başarılı bir şekilde geliştirilmiş olarak oyunu tekrar görebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign Scalebound Hideki Kamiya Platinum Games Microsoft Xbox One
PlayStation Now Sistemine Bu Ay 3 Yeni Oyun Ekleniyor Resident Evil 2 Karakterleri Bu Ay Monster Hunter World Iceborne'un PC Sürümüne Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

6.2.2020 03:32:43

0
Ortalama üstü bir oyun olurdu. İptal edilince daha da kıymete bindi. Ana karakteri de ilk duyurulduğu haline göre değiştirmişlerdi sanırım sonradan...

Lord Melkor

5.2.2020 19:33:31

0
Tek merak ettiğim microsoft oyunuydu

deadlight54

5.2.2020 15:20:19

+4
Microsoft, Crackdown 3 gibi çöp bir oyuna destek vermesini biliyor ama Scalebound gibi potansiyeli olan oyuna bırak destek vermeyi direkt iptal ediyor. Bu adamların yıllardır kafa yapısını bir türlü çözemedim.

Sarohan

5.2.2020 14:50:32

0
İlk gösterildiği gibi çizgiyi bozmazlar ise gelsin çok iyi olur.

Megathrone26

5.2.2020 14:21:29

0
iptal edilmesine üzülmüştüm ama bundan önce de başka birşey beni üzmüştü. Oyun singleplayer ama coop filan vardı içinde. Oyun ilk duyurulduğunda heyecanlanmıştım ejderhaları sevdiğimden dolayı. Sonra coop dediler üzüldüm en sonunda da iptal ettiler. Ne biliyim gelmesini çok isterim ama dmc gibi tek kişilik hikaye odaklı olursa olsun. Yoksa benim için çok da bi anlamı yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scalebound
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız