Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlatinumGames CEO'su Babylon Fall'un Kapanışı için Üzgün Olduğunu Belirtti

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici PlatinumGames, Eylül ayında aksiyon rol yapma oyunu Babylon's Fall hizmetinin 27 Şubat 2023'te sona ereceğini duyurdu. Platinum Games CEO'su Atsushi Inaba, Video Games Chronicle ile yaptığı yeni bir röportajda, sunucuların kapanışı için üzgün olduğunu ve oyuncuların yaşadığı bu hayal kırıklığı için özür dilediğini belirtti.
 
Inaba ek olarak şunları söyledi: "Öncelikle şu önemli hususu belirtmek isterim ki ortaklarımızla geliştirilen oyunların belirli kısımları hakkında yorum yapamıyoruz. Dolayısıyla Babylon's Fall hizmetinin kapatılmasıyla ilgili olarak burada sadece şunları söyleyebilirim: Bu talihsiz durum hem bizi hem de hayranlarımızı hayal kırıklığına uğrattı. Hatta belki de siz oyuncular olarak bu duruma öfke ile yaklaştınız. Bu durum için son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.
 
Bu durum canlı servis oyunları yapmamıza engel olmayacak. Hala bu tarz oyunlar üzerinde çalışmak istiyoruz."
 
Aksiyon rol yapma oyunu Babylon's Fall'un 27 Şubat 2023'te hizmetine son verilecek. Bu tarihten sonra artık oyun oynanamaz hale gelecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Babylon’s Fall Square Enix Platinum Games
Sonic Frontiers'ın Resmi PC Sistem Gereksinimleri Need for Speed Unbound'un Tam Araç Listesi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

albayim716

11.10.2022 16:43:10

0
bu tv ile akıcı ps5 deneyimi alabilirmiyim? https://www.inceleriz.com/samsung-60bu8000-panel-teknik-ozellikleri-inceleme/

mehmetalpertr

9.10.2022 22:55:02

0
Marvel Avengers 1 bu 2.. Aferin yapın yapın elinizde patlasın. Bir de utanmadan servis oyunları yapmaya devam edeceğiz diyor.

BSC Misafiri

9.10.2022 11:44:48

+1
Square enix iyice toksik bir firmaya dönüştü etrafına pislik ve zehir saçıyor. Adamakıllı yaptıkları 1 oyun bile yok sürekli para koparmanın peşindeler. Batana kadar durmayacaklar anlaşılan. Sizden kaliteli bir iş çıkmayacağına göre daha çok özür diler oyun hizmeti sonlandırırsınız siz.

BSC Misafiri

8.10.2022 20:26:00

0
Hee üzgünlerse sıkıntı yok.

Grafitty-G

8.10.2022 14:03:36

+4
"Bu durum canlı servis oyunları yapmamıza engel olmayacak. Hala bu tarz oyunlar üzerinde çalışmak istiyoruz." ya sabır 0 yaratıcılık 0 emekle havadan para kazanmak istiyoruz bu yaptığımız çöple enayi söğüşleyemedik başka çöplere bakıcaz de geç ne gerek var sahte özürlere.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Babylon’s Fall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız