Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platform ve Dövüş Ögelerinin Buluştuğu Abyss Odyssey PS4'e Geliyor


        Platform ögelerinin dövüş elementleriyle bir araya geldiği Abyss Odyssey bildiğiniz gibi geçtiğimiz neslin konsollarına ve PC'ye çıkış yapmıştı. Oyunun dağıtımcısı Atlus, Abyss Odyssey'in PlayStation 4'e geleceğini duyurdu.
 
       Oyunun PS4 sürümünde daha önce oyunun PC sürümü için yayınlanan tüm güncellemeler bulunacak. Bunun yanında PS4 sürümünde dört kişilik yerel rekabetçi mod ve iki kişilik online rekabetçi mod bulunacak. Son olarak oyuna zoru seven oyuncular için Nightmare modu yer alacak.
 
       15 dolar fiyat etiketiyle PS4 çıkışını yapacak oyunun çıkış tarihi hakkında şimdilik sadece "yakında" deniyor. Abyss Odyssey hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Oyun hakkında fikir sahibi olmak isterseniz aşağıdan sizin için hazırladığımız video incelememizi izleyebilirsiniz. 
 

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Abyss_Odyssey_OynuYORUM_Video_inceleme-11259.htm
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer.com Roguelike Ace Team Abyss Odyssey aksiyon macera rpg
Farming Simulator 15'in Çoklu Oyunculu Modu için Bir Video Paylaşıldı Payday 2'nin Yeni Nesil Konsol Sürümü Haziran'da Geliyor

silverygt

8.5.2015 08:22:40

0
Biraz b.ku çikmadimi bu işin ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Abyss Odyssey
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız