Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planetary Annihilation'ın Yeni Eklenti Paketi Titans Oyunculara Sunuldu


      Başarılı RTS oyunu Planetary Annihilation'a Steam üzerinden yeni içerikler geldi. Bu yeni içeriklerle birlikte oyun Planetary Annihilation: Titans olarak yeniden adlandırıldı.
 
       Duyurulduğu gibi Steam üzerinden yayınlanan Titans içerikleri oyuna 5 adet dev titan birliği dahil olmak üzere 21 yeni birlik ekliyor. Bunun yanında Bounty Mode adlı yeni bir oyun modu ve tek kişilik mod için geliştirilmiş eğitim bölümü eklenti paketinin getirdiği yenilikler arasında. 
 
      Titans eklenti paketi oyunu Kickstarter üzerinden destekleyen 44,000 oyuncuya ücretsiz dağıtılırken oyuna 18 Ağustos'tan önce sahip olan oyunculara Titans eklenti paketi %66 indirimli fiyatla sunuluyor. Planetary Annihilation: Titans'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Planetary Annihilation Uber Entertainment RTS Strateji Uzay
Battlefield 4'ün Gece Savaşlarına Odaklanan DLC'sinden İlk Video Geldi "Ücretsiz DLC'ler Oyun Dünyasında Standart Hale Gelmeli"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

michael01

19.8.2015 22:17:40

0
Steam indirimlerinden 10 lira filan alabilirsiniz.Oyun bana göre gayet güzel bir oyun.

Dovahkiin

19.8.2015 22:08:04

0
Eski oyunun olumsuz incelemelerini temizleyerek, ön sayfaya çıkmak için yapılmış bir üçkâğıt. Bildiğin patch'i "ek paket" olarak adlandırıp bir de tekrar satmaya çalışıyorlar. Almayın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planetary Annihilation
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız