Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planet Coaster: Konsol Sürümü 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One ve PS4; 12 Kasım'da PS5 için Çıkacak

 
Geliştirici Frontier Developments, eğlence parkı simülasyonu Planet Coaster: Konsol Sürümü için çıkış tarihi verdi.

10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One ve PlayStation 4 için; 12 Kasım'da PlayStation 5 için çıkacak.

PlayStation 4 veya Xbox One versiyonunu satın alan kullanıcılar yeni nesil versiyonuna ücretsiz sahip olacak.
 
Oyun Xbox Store'da ön siparişe açıldı. Standart sürüm 195,00 TL ve deluxe sürüm 235,00 TL. Ön sipariş bonusu Oswald's Magnificent Machine ve deluxe sürüm ek içerikleri Klasik Oyuncak Koleksiyonu ve Muhteşem Oyuncak Koleksiyonu. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Hayallerindeki eğlence treni parkını oluştururken ve benzersiz ayrıntılara sahip, gerçekten yaşayan bir dünyayı yönetirken kalabalıkları şaşırt ve eğlendir.

Beceri seviyen ne olursa olsun fikirlerine hayat ver. Eğlence trenleri, tesisler ve ortamlar dahil olmak üzere 700'den fazla önceden yapılmış nesneyi hızla yerleştirmek için Planlardan faydalan; her parçasına kadar ayrıntılı bir inşaat ile sıfırdan inşa et veya arazi değiştirme araçlarıyla doğrudan zemini dönüştür.

Parkını yönetmek bu kadar kolay. Sen fiyatları belirlerken, ortamları yerleştirirken ve heyecan verici yeni oyuncaklar kurarken misafirler gerçek zamanlı bir şekilde tepki gösterir. Katılım sayılarının ve kazançların tavana çıkması için onları eğlendir.

İlham mı arıyorsun? Frontier Atölyesini keşfet ve genişleyen imparatorluğunda dünyanın en iyi tasarımlarını kullan. Eğlence trenlerini, ortamları, binaları ve bütünüyle parkları indir veya kendi yaptıklarını yükleyerek takipçi kazan. Büyüleyici havai fişek gösterilerinden büyük yolcu gemilerine kadar yaratıcılığı sınırlayan hiçbir şey yok.

Park senin, keyif senin:
Ayrıntılı, ödüllendirici kariyer modunu oyna, zorlayıcı senaryoların üstesinden gel veya sınırsız bir sandbox'ta hayalindeki eğlence treni parkını inşa et.

Al ve oyna:
Önceden yapılmış yüzlerce Plan, her seviyeden oyuncuların hızlı bir şekilde heyecan verici parklar yaratmasını sağlıyor. Oyuna gir ve istediğin şeyi, istediğin zaman yap.

Yaratıcılığını serbest bırak:
Arazileri şekillendir, ortamları özelleştir ve parça parça inşaat ile yaratıcılığını göster. Kusursuz eğlence treni parkını kolayca yap.

İlham al ve ilham ol:
Frontier Atölyesini ziyaret et ve sonsuz bir harika eser kaynağını indir veya kendi tasarımlarını dünyayla paylaş. 

 
Ön sipariş fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Planet Coaster: Console Edition Planet Coaster eğlence konsol
Cloud9 Yeni Transferini Duyurdu! Destiny 2 Yeni Nesil Konsollara 8 Aralık'ta Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planet Coaster: Console Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız