Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pillars of Eternity: Complete Edition 8 Ağustos'ta Nintendo Switch'e Geliyor

 
Obsidian Entertainment'ın ödüllü rol yapma oyunu Pillars of Eternity: Complete Edition 8 Ağustos'ta Nintendo Switch için çıkacak.

Oyun Avrupa ve Avustralya Nintendo eShop üzerinde %20 indirimli olarak listelendi. Normal fiyatı €44.99. Aynı indirimin mağazanın yarın güncellenmesi ile birlikte Kuzey Amerika'da da sunulacağını varsayıyoruz.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Fallout: New Vegas ve South Park: The Stick of Truth'un yaratıcılarından karakter odaklı bir RPG macerasına atılın. Pillars of Eternity sizi Eora'nın tehlikeli dünyasına götürüyor ve arkadaşlarınızla birlikte korkunç "Hollowborn" salgınına çare bulmanız için görevlendiriyor.
 
Derin siyasi ve tarihi bilgilerle dolu büyük ve karmaşık bir dünyada keşfe çıkın ve salgının olduğu bölgeyi araştırırken çeşitli karakterlerle tanışıp takaslar yapın. Siz ilerledikçe ordunuza yeni üyeler katılır ve beraberinde size ek beceriler, bağlantılar ve devam eden görevde yeni hikaye seçenekleri getirir.
 
Orijinal oyundan özenle yeniden tasarlanan "Complete Edition", tamamen yenilenmiş kullanıcı arabirimine ve konsol ortamında mükemmel çalışacak şekilde tasarlanan kontrol düzenine sahiptir. Ayrıca, The White March hikaye genişlemeleri dahil tüm orijinal DLC eklentilerini de içerir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Türkçe Altyazı Seçeneğiyle Çıkacak Dying Light 2 Yeni Nesil Konsollara da Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

26.7.2019 20:23:22

0
ps3 ve xbox 360dan guclu makine yani gta 5 oynatmamasi icin bir sebep yok

BSC Misafiri

26.7.2019 18:23:13

0
Gta V de gelmeli switch konsolun piyasada şu an oynatamayacağı oyun yok! Yeterki port edilsin 30-40 fps de bile oynanır hiç sorun değil, Nintendo gerçekten mükemmel bir konsol yapmış, bu oyunları PS Vitaya bile portlayamıyorlar fark burada işte hahahaha

BSC Misafiri

26.7.2019 12:06:17

0
Çok önceden duyurulmuştu ama ses çıkmayınca iptal ettiler diye düşünmüştüm.Umarım güzel ve sorunsuz bir port olur ve PO2 çıkana kadar doya doya oynarız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız