Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy 9 Nisan'da Konsollar ve PC için Çıkacak

 
Capcom, Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy'nin 9 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için dijital olarak $29.99 fiyattan çıkış yapacağını duyurdu. Xbox Store'da 134,50 TL ile ön siparişte. Diğer platformlarda henüz ön siparişe açılmadı.

Üçleme Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice For All ve Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations oyunlarını içerecek. İngilizce ile Japonca altyazı seçeneği bulunacak ve 10'a kadar kayıt yuvası destekleyecek.

Xbox Store üzerindeki tanıtım yazısı:


6,7 milyondan fazla satan klasik mahkeme salonu macerası serisi, sonunda burada. Phoenix Wright olun ve bir mahkemede masum müvekkillerinizi kurtarmak için verdiğiniz savaşın gerilimini tecrübe edin. İlk üç oyunu kapsayan 14 bölümün tamamını tek bir görkemli koleksiyonda oynayın. Her vakanın ardındaki karmaşık gizemleri çözün ve salt gerçeğe bizzat şahitlik edin! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy Phoenix Wright: Ace Attorney Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice For All Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulat
G2 Esports, 17.3 Milyon Dolar Yatırım Aldı Star Wars Jedi: Fallen Order 13 Nisan'da Tanıtılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız