Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phoenix Point'in İlk DLC'si Blood and Titanium Çıktı

 
Geliştirici Snapshot Games, fütüristik sıra tabanlı strateji oyunu Phoenix Point'in ilk indirilebilir içeriği Blood and Titanium'u yayınladı.
 
Ultra Edition ve Season Pass'e dahil. Epic Games Store'da tek olarak 8,20 TL.
 
İndirilebilir içerik biyonik güçlendiriciler, yeni bir yan ırk, yeni hikaye görevleri ile sinematikler ve yeni silahlar ile ekipmanlar ekliyor. 
 
Tanıtım yazısı:


Sibernetik büyütmelerle Phoenix Point ajanlarının gücünü ve çok yönlülüğünü arttırın. Askerleriniz için yeni yeteneklerin, yeni araştırma projelerinin ve taktiksel mücadeleye yeni yaklaşımların kilidini açın. Ancak dikkat edin: düşmanlar, takımınıza karşı koymak için sibernetiği de dahil edecekler.
 
Ayrıca ücretsiz bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme de başka bir yan ırk ve hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler getiriyor. 
 
Phoenix Point şu anda PC (Epic Games Store, Windows Store, Xbox Game Pass) üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox One versiyonu 2020'nin ilk çeyreğinde ve PlayStation 4 versiyonu 2020'de daha sonraki bir tarihte çıkacak.

İndirilebilir içeriğin çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Phoenix Point X-COM yaratıcısı Julian Gollop yeni strateji oyunu
Uncertain: Last Quiet Day Steam'de Ücretsiz 2K Games Oyunları da GeForce Now'dan Kaldırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Phoenix Point
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız