Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phill Spencer: "Oyun Bölümü, Microsoft'u Bir Numaralı Şirket Yapabilir"

 
   Xbox'un başkanı Phill Spencer'ın bir röportajında belirttiğine göre, Microsoft'un Xbox sayesinde yeniden bir numaralı tüketici şirketi olma fırsatı bulunuyor. Phill, röportajında "Dönüp Apple'a bakıyorum, zamanında müzik ile alakalı bir şirkettiler. iTunes ve iPod gibi müziğe yaptıkları yatırım büyümeleri için inanılmaz bir fırsattı, ürünlerinde yeniliğe odaklandılar. Bence Microsoft için aynı fırsat bizde de var." dedi.
 
   Spencer, Xbox'ın başına gelmeden Microsoft CEO'su Satya Nadella ile yaptığı bir toplantıda oyun sektörünün, Microsoft'un geleceği için oynayacağı rolü ve oyun sektörünün Microsoft için nasıl odak noktası haline gelebileceğini tartıştıklarını belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com Xbox one Phill Spencer Microsoft Satya Nadella
Hotline Miami 2: Wong Number'ın Yeni Videosu Alev Alev! Wolfenstein: The New Order'ın Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

9.4.2014 11:41:07

0
Yürü be Spencer kim tutar seni

BSC Misafiri

8.4.2014 21:18:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT X1 çıkmadan oyuncuların dilinden anlayan oyun dünyasının içinden gelmiş birisi Phill Spencer işin başında devir etselerdi. Xbox ismi üzerinde olumsuz düşünceler oluşmazdı.

X1 çıkmadan önce söylenenler; Daimi net bağlantısı, DRM ile aynı oyunu 3-5 kere satmaya kalkmak vs... oyuncular o söylemleri unutmadı.

X1 üstelik kas gücü olarak rakibinden düşük oyun konsolu ile gider yapıyorlardı... Tekel değilsin ki karşında seni 1 açığını bulup nakavt yapmak isteyen oyun konsol işinde daha tecrübeli Sony karşında çok büyük hataydı...

Sony'de PS3 zamanı boyunun ölçüsü almışdı gerçi, sonradan toparladı... DX12 ile X1 için iyi olacaktır sonuçda güncel yazılım geliştiricilere kolaylık sağlayacaktır. 2 kat performans olayı abartılı 1 açıklama getirmeleri gerekir.
ona bakarsan ps2 de rakiplerinden güçsüz donanım özelliklerine sahipti. ama zafer gene onun oldu. her güçsüz donanım yenilmiyor yani

The_Rahip

8.4.2014 20:37:11

+1
Geow'un haklarini aldilar, E3'de yeni Ip'ler duyurulacak ve adini aciklamadiklari yeni studyolar kurdular. Spencer ciddi olarak oyun dunyasina cok onem veriyor ve oyuncularin istedi yolda gidiyor. Bu adamin Xbox One'i cok daha iyi yerlere getirecegini dusunuyorum

White Death

8.4.2014 19:24:41

0
Adama kanım ısındı :D

- The Stig -

8.4.2014 19:15:45

+1
Bu adam bu konsolu alir ucurur.. beklentim buyuk.. umarim basarili olur.

KAKÁ

8.4.2014 19:13:40

0
Phil Spencer reyise güveniyoruz

BlackBeasT

8.4.2014 18:41:46

+1
X1 çıkmadan oyuncuların dilinden anlayan oyun dünyasının içinden gelmiş birisi Phill Spencer işin başında devir etselerdi. Xbox ismi üzerinde olumsuz düşünceler oluşmazdı. X1 çıkmadan önce söylenenler; Daimi net bağlantısı, DRM ile aynı oyunu 3-5 kere satmaya kalkmak vs... oyuncular o söylemleri unutmadı. X1 üstelik kas gücü olarak rakibinden düşük oyun konsolu ile gider yapıyorlardı... Tekel değilsin ki karşında seni 1 açığını bulup nakavt yapmak isteyen oyun konsol işinde daha tecrübeli Sony karşında çok büyük hataydı... Sony'de PS3 zamanı boyunun ölçüsü almışdı gerçi, sonradan toparladı... DX12 ile X1 için iyi olacaktır sonuçda güncel yazılım geliştiricilere kolaylık sağlayacaktır. 2 kat performans olayı abartılı 1 açıklama getirmeleri gerekir.

SenJi

8.4.2014 18:16:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Benim gibi PC ile arası pek olmayan ve konsol olarak Playstation markasından şaşmayan birçok insanın bile saygısını kazandı bu adam. Bu adam Microsoft'un PS4 karşısında durabilmesini sağlayacak tek adam. Eğer oda başarısız olursa Microsoft konsol piyasası geleceği tartışılmaya başlar.

Gerçekten ılımlı bir adam ve oyunculuk için birşeyler yapmaya çalışıyor. Her ne kadar DX12 ile ilgili açıklamaları tamamen pazar stratejisi olsada diğer başlıkta belirttiğim gibi, ama genel anlamı ile harika bir CEO olarak Microsoft Xbox departmanında iyi işler çıkartacaktır.

Seviyoruz seni Phill. Bir Playstation kullanıcısı olarak gerçekten beğenerek izliyorum bu adamın tutumlarını.
Bu adamın gelişi çok şey değiştirdi.resmen Xbox yeniden doğdu.Ciddiyim adamlar GSye sponsor oldu.Eski Ceo zamaında Türkiye Xbox one çıkış listesinde değil 2. 3. sırade bile değildi yani 3-4 yıl veya daha fazla gelmicekti.Ama bu adam geldi ve Xbox one türkiyede 2014 içinde çıkışını yapıcak.Zaten fark ettiyseniz bu Ceonun fiyat politikasında düşüş yapma isteği var.En son Xbox one Tifanfall bundle 400 dolardan satıldı.İlerelyen dönemde bir fiyat düşmesi yaşanırsa Xbox 1300den bile çıkabilir.Şahsen PC kullanıcısıyım ve MSnin konsolo yönelip PC oyun çıkarmamsında dolayı MSde genel olarak bir nefret var.Ama en bu Ceo değiştikten sonra gele n açıklamayla baya sevindik.Phill pcye yeniden destek vericeklerini açıkladı ve ilk olarak Kinecti PCye getirdi.Söylentiler doğruysa Forzada geliyor.EN yakın çıkıcak oyun ise AOE mitoloji HD.

BSC Misafiri

8.4.2014 18:16:26

0
Boş vaatler hayaller yerine büyük indirim yapsınlar. Onu da akıl edemiyorlarsa xbox'ın batması gerek kimse babamın oğlu değil.

Wayward Son

8.4.2014 17:57:02

+2
Bu elemanı seviyorum. Hem kendinden emin bir duruşu var hem de samimi. Farklı IP'lerin çıkarılmasına ön ayak olur umarım.

BSC Misafiri

8.4.2014 17:50:13

+3
Benim gibi PC ile arası pek olmayan ve konsol olarak Playstation markasından şaşmayan birçok insanın bile saygısını kazandı bu adam. Bu adam Microsoft'un PS4 karşısında durabilmesini sağlayacak tek adam. Eğer oda başarısız olursa Microsoft konsol piyasası geleceği tartışılmaya başlar. Gerçekten ılımlı bir adam ve oyunculuk için birşeyler yapmaya çalışıyor. Her ne kadar DX12 ile ilgili açıklamaları tamamen pazar stratejisi olsada diğer başlıkta belirttiğim gibi, ama genel anlamı ile harika bir CEO olarak Microsoft Xbox departmanında iyi işler çıkartacaktır. Seviyoruz seni Phill. Bir Playstation kullanıcısı olarak gerçekten beğenerek izliyorum bu adamın tutumlarını.

Kilgrave1907

8.4.2014 17:42:21

+2
Umarım bu adam istediklerini gerçekleştirir de konsol savaşlarına tekrar rekabet gelir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız