Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phil Spencer: Japon Geliştiriciler Xbox Series X için Hayati Önem Taşıyor

 
Xbox markası şimdiye kadar Japon geliştiriciler ile oyunculara pek fazla odaklanmadı fakat yeni nesilde bunu değiştirmek istiyorlar gibi görünüyor.

Xbox patronu Phil Spencer tarafından belirtilene göre Japon geliştiriciler Xbox Series X için hayati önem taşıyor ve Xbox Series X'in Japon geliştiricilerin oyunları için de tercih edilen bir platform olmasını istiyorlar.
 
"Japonya'daki Xbox ekibimiz oradaki geliştiriciler ile ilişkiler kurmak için çok sıkı bir şekilde çalışıyor. En iyi oyunların bir çoğu Japon geliştiricilere ait. Bu oyunlar için tercih edilen bir platform olmak istiyoruz. Son 4-5 yıl içinde iyi bir ilerleme kaydettik. E3 2019'da Japon oyunlarına bir hayli yer vermiştik. Japon oyun platformu şirketi olmadığımızı biliyoruz ve Japon tasarımcılarla güven ortamı inşa etmek için çok çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. Bunun zaman içinde gerçekleşeceğine inanıyoruz."
 
"23 Temmuz'da göstereceklerimizden gurur duyuyorum. Japon geliştiricilerle doğrudan çalışarak harika Xbox oyunları oluşturmak için iyi bir plana sahibiz ve ileride bunun hakkında daha fazla şey duyacaksınız. Japon geliştiricilere sahip olmanın stratejimiz için hayati önem taşıdığını biliyoruz ve Japon geliştiriciler de Xbox platformunda başarılı olabileceklerini biliyorlar."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Jeux Video Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Bloodborne'dan Esinlenen Zelda Tarzı Yarntown Geoff Keighley: Xbox Oyunları Sunumu Gerçekten Güçlü Bir Sunum Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

20.7.2020 15:58:56

0
Zannetmiyorum ya, kojima japon oyun sektöründe sınırlı bi adam değil ms windows a geldiğine sükrediyordur şuanda death stranding in. Yakın zamanda xbox a geleceğini sanmıyorum. Onun dışında yeni oyun için hala anlaşması yoksa xbox a çıkışı için zorlayabilirler.

Guest-AEF248198

20.7.2020 15:37:25

0
Xbox 360 zamanlarında Hideo Kojima sürprizi yapmışlardı acaba yine öyle bir şey olabilir mi?

Berkayselcuk

20.7.2020 13:36:03

0
Büyük ihtimalle ff 7 remake in xbox a çıkışı duyurulacak(bu er geç olacak, süreli exc diye biliyorum). Ms in japonlardan özel oyun yerine ps e özel olacak japon oyunlarını engellemesi çok daha mantıklı bir hamle olur. Xbox sunumunda göreceğimiz çoğu japon oyunundan doğrudan bu anlamı çıkartmak lazım. Tabi atlus oyunlarını da ff veya kingdom hearts gibi yakuza gibi xbox a duyurabilirler bu da bi ihtimal.

James Sunderland

20.7.2020 11:47:56

+3
"23 temmuzda göstereceklerimizden gurur duyuyorum"dan Daha somut ne söyleyebilir ki adam?

TheNewAtilla

20.7.2020 10:06:35

0
Japon, japon, daha fazla japon. Somut şeyler söyle phil efendi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız