Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phil Spencer Daha Fazla Single Player Oyun Geleceği Konusunda Söz Verdi

 
22 Kasım 2013 senesinde piyasaya sürülen Microsft'un yeni konsolu Xbox One hakkında en büyük eleştirilerden birisi de Xbox One'a özel "tek kişilik" oyunların çok az olması. Rakibi Sony ile girdiği bu yarışta, "Özel  Oyunlar" konusunda açık ara kaybettiğini kimse inkar edemez sanırım. İnsanlar Xbox Ona'a özel oyun gelmemesine tepki gösterirken, Xbox için özel yapılmış oyunların artık PC'de de oynanabileceği açıklanınca oyuncular iyice tepki göstermişti. Bir de bu kadar olayın üstüne 2 adet yeni konsol duyurunca insanlar Xbox'ın ne yapmaya çalıştığını anlayamamıştı. 
 
Bu olayların üstüne Xbox'ın CEO'su Phil Spencer, Twitter'dan gelen bir tweetin üstüne, takipçisine verdiği cevapla Xbox kullanıcılarının içlerini biraz rahatlattı.
 
Twitter kullanıcısının, "En azından, bize gelecek yıllarda daha fazla tek kişilik oyun göreceğimizi söyleyebilir misin?" sorusu üstüne Phil Spencer, "Evet söyleyebilirim. Tek kişilik oyunlarla ilgili sıkı çalışan çok fazla takımımız var ve buna devam edeceğiz." şeklinde cevap verdi.
 
Umarız Xbox Project Scarlett ile Xbox markası daha fazla tek kişilik oyun üretir.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Total War: Three Kingdoms Eight Princes'in İnceleme Notları Yayınlandı Twitch Kendi Yazılımı Olan Twitch Studio Beta'yı Kullanıma Açtı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Periah

14.6.2020 10:36:26

0
Temmuz ayında sunumda göreceğiz ne var ne yok. Zaten az çok pekçok yeni oyun belli oldu. Bir ton stüdyo aldılar, şelale gibi para akıtılıyor üstüne Sony stüdyolarında adam bırakmadılar transfer ede ede eğer bunca çabaya rağmen dağ fare doğurursa artık yapacak birşey yok...

Chandler Bing

13.6.2020 00:16:23

0
yeni xbox'ın düzgün bir halo ve gears of war yanına 2 3 tane de sağlam hikayeli oyun getirmesi lazım. forza zaten kendini ispat etti, ama elde bir forza var şu anda. pc'ye çıkmasının da bir sorunu yok, forza her türlü xbox'ın gücünü sonuna kadar kullanıyordur eminim, adamlar pc'ye de yapıyoruz diye xbox'a optimizasyonu bırakmış değil. zaten xbox ile pc arasında mimari farkı minimum düzeyde. o yüzden optimizasyonlar o kadar zor değildir inanın. unraal 5 ve muadili motorlarla da zaten optimizasyon biraz daha kolaylaşacak. motor bunları vaadediyordu en azından. her neyse, donanım olarak şu an avantajlı. servisler olarak da avantajlı. ps5 henüz spiderman (ki dlc), horizon (gow, uncharted, the last of us seviyesinde değil) dışında dişe dokunur exclusive göstermemişken 2 3 tane sağlam exclusive yapabilirlerse rüzgarı kaybetmezler. exclusiveden kastım tekrar xbox ve pc'ye çıkacak oyunlar. ille sadece xbox'a çıkması gerekmez ki böyle bir oyun olacağını sanmıyorum 2020'de artık.

Periah

10.6.2020 14:23:26

0
Playstation dedigin sey alti ustu bir bilgisayar. Eskiden oldugu gibi kendine ozel donanim urettirmiyorlar bu cihazlar. Dolayisiyla o optimize olaylari artik eskiden oldugu kadar anlamli da degil...

Periah

10.6.2020 14:21:11

+1
Arkadas playstationa ozel denilen oyunlarin yarisi pcye geldi zaten. Cok kasmayin artik...

icemanF1

10.6.2020 12:57:10

+5
İnsanların alım gücünün kötü olması sanırsam size epeyi zevk veriyor. İnsanların bütçesini düşünmeleri kötü birşey değil. Exc oyunları oynadın bitti ne oldu elinde yine aynı oyunları oynatan bir konsol var. Abonelik sistemi ile belli bir kütüphaneden oyun seçerek oynamanın neresi kötü veya tercih sebebi değil anlamış değilim. Hocam 15 yıl oldu yeter düşün artık Xbox'ın yakasından istirham ediyorum.

BSC Misafiri

19.8.2019 16:37:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Last of Us oynuyorum gram heyecanım yok, The Walking Dead'in ilk sezonunda gözleri sürekli dolan ben Last of Us'da bir his yaşayamadım. Bana hitap edebilecek 3-5 exc dışında Ps4'ün bana gelen hiçbir cazip tarafı yok.
komedisin en iyi oyunlarından birini oynarken hangi kafayla oynadın insanların sürekli övdüğü oyundan keyif almaman senin karakterle alakan birşey sonycilerden nefret ettiğin için oyuna karşı böyle saçma bir duruma gelmen senin sorunun oyunun değil

GamerBey

11.8.2019 01:26:49

0
+

Persona_Non_Grata

11.8.2019 01:25:57

+3
Ah canım sana crackdown 3 verelim, binalar yıkıldıkça ağla ağla dur. Hemi de 4k o ps4 ü alıyorsun oyundan anlayan birine satıyorsun hemen, senin elinde heder olmasın makina.

Persona_Non_Grata

11.8.2019 01:23:29

+1
Forumdan sınırsız dehlettiğimiz varlığa bak çenesi açılmış. Shhh pinkicik yazık oldu la o eski hesabına, baya da kullanmıştın oysa.

BeyazBüyü

11.8.2019 00:26:53

0
Bölge kilidi yok dünya üzerinde istediğim yerden oyun alabiliyorum çok ucuz fiyatlara. Yukarıda böyle yazmışsınız. Pardon ama bunu VPN olmadan nasıl yaptığınızı yazar mısınız lütfen? Not: 12-13 yıldır xbox kullanıyorum, bana da giydirmeyin.

Guest-AEF248198

10.8.2019 20:59:39

0
Last of Us oynuyorum gram heyecanım yok, The Walking Dead'in ilk sezonunda gözleri sürekli dolan ben Last of Us'da bir his yaşayamadım. Bana hitap edebilecek 3-5 exc dışında Ps4'ün bana gelen hiçbir cazip tarafı yok.

rick dangerous

10.8.2019 20:50:54

+3
Oyunu yaratan ve geliştiren, sanki yapımcı değil de PS4 makinası gibi konuşuyorsun. Başkasının emeğini, sırf anlaşması var diye Sony'ye mâl ediyorsun. Luciano Pavarotti, Demet Akalın'dan az kazanıyordur bu arada. Performansı, grafiği hemen zeki-aptal terazisine çeken, buradan pay biçen aciz bir insansın ama IQ testlerinin güvenilirliğinin sarsıcı derecede güvensizliğe uğradığı konusunda bilgi sahibi olmayan insansın aynı zamanda. İnsanın zekasını ve potansiyelini asla ölçemezsin. Genel bilgisini ve tecrübesini ölçebilirsin. Kalkmış burada konsol 100 milyon sattı, öyleyse EN GRAL BİZİZ diyorsun. Rakamlara bakarak şu açıklamayı emin ol SONY bile yapamaz.

İdrak İstimlak

10.8.2019 20:04:48

+3
Ne kadar ironik oldu cevabın. Biz oyunda kalitede bahsederken sen ve senin gibi bir kaç fanatik performansta, performans diye ortalığı yıktınız. Yetmedi Gamepass, EA Access diye köşe başlarında ağladınız. Simdi mi kalite senin için önemli oldu? PS4 exc leri oyun dünyasının Pavarotti'si ise örnek verdiğin Recep Ivedik'leri de Xbox in sureti temsilidir senin anlayışına göre. Valla büyük fail oldun ama anlayabilmek için asgari 60 IQ gerekiyor ketocugum

rick dangerous

10.8.2019 19:59:45

+4
Arkadaşlar, şair burada demek istiyor ki; Dünya'da 43 milyon aptal insan var ve paralarını sokağa atmışlar, zavallılar Last of Us oynayamayacaklar. Bineceğim Last of Us'ın sırtına, vurucam kırbacı vurucam kırbacı diyor. Ayrıca şair diyor ki; benim babam senin babanı döver. Kim dedi allah aşkına bu adama, Xbox adet olarak Sony'den daha fazla satmıştır diye? Çıksın ortaya vallahi kızmayacağım. Adam ne yapacağını, ne yazacağını şaşırdı. Mavi ekran verecek. Biz onu mu konuşuyoruz lütfen ama.. Satış rakamı ya da ulaştığı kişi sayısı fazla olan her şey daha mı iyi demek oluyor bu? Demet Akalın Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi şarkıcısı, Recep İvedik ise bu toprakların gördüğü en iyi komedyen ve film yapımcısı sonucu çıkıyor o zaman.

İdrak İstimlak

10.8.2019 18:00:27

+3
Kişi kendiden bilir işi Ketocuğum...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Susmuş durumdaki PS4 kullanıcıları kahkahalar atıyor bu arada. Sonbaharda bu kahkaha atanların arasına 2.5 yıl sonra çıkan Switch kullanıcıları da eklenecek...

rick dangerous

10.8.2019 17:46:10

+4
Hayırdır Memiş kardeş? Konsol konusunda yetkili merci misin, yoksa SONY seni misyoner olarak mı kiraladı git konsolumuzu orda burda öv, Xbox kullananları ex hakkında bilinçlendir Sony + PC şekli yapsın diye?

Philipp_Plein

10.8.2019 17:45:45

+2
Hocam size de helal olsun 3-5 sony fanı var forumda onlarıda iyi susturdunuz cevap da veremiyorlar size korkudan veren de 30+ gün yok oluyor

İdrak İstimlak

10.8.2019 17:40:30

+2
Muhatap olamakla hata ettik, dedik ki çoluk, çocuk ilmimizin zekatindan faydalansın. Gördüğünüz gibi olmuyor ketosu bir yandan, alyeni bir yandan. Nihayetinde biz tebliğ görevimizi yerine getirdik.

Philipp_Plein

10.8.2019 17:24:20

+2
Yine bir xbox haberi ve altında her zaman ki Sony nin bordo klavyelileri. Bunlar her xbox haberinde delirdiklerine göre one x baya baya tokatlıyor pro çöpünü. Aferim Microsoft ve Phil böyle devam. Scarlett Day 1 yapılacak PS5 ise kapıdan sokulmaz içeri.

rick dangerous

10.8.2019 17:12:15

+1
Memiş bey geçin bu hazım sızım muhabbetini. Forumda yatıp kalkıp iki Xbox haberi görüp hemen koşup eximiz şöyle eximiz böyle yazmaktan başka fonksiyonunuz yok, kimseyi hazımsızlığa uğratacak bir durumda değilsiniz. Konumuza dönelim. Ortalama PC diyecekseniz eğer bu rakam, konsol tercih eden kişi için konsoldan pahalı olamaz çünkü PC yerine konsol tercih etmiş ve asgari fiyata 4K oyun oynuyor kişi ve 2000-2.500₺ civarı 4K açan bir PC toplayabilirim ben Memişim diyorsanız buyrun hodri meydan. Toplayamayan, boşun da boşudur ama ok? Konu dışı derken ne demek istediniz, inanın hiç anlamadım! Siz Kuantum falan mı konuşuyordunuz? Beşeri diyalog esnasında, yırtık don misali fırlama olayını, her Xbox haberinde belli başlı malûm Sony müdavimlerinden öğrendik. Gözünüzü Last of Us bürümüş yahu. Sanki sanırsın Berlin duvarı var ve Batı'da PS4, doğu'da Xbox var ve Sony alan kesim kısmetli ballı şanslı ama Xbox alan kişi mecburiyetten, çaresizlikten almış, mahcubiyet içinde ezilip büzülüyor ve içi yandığı halde evlat acısı gibi koyduğu halde Last of Us oynama şansı yok PS4 onun için bir hayal. Herkes oyun zevkine göre tercih ve alışveriş yapar. Nitekim, mutsuz olma pahasına Xbox almadı alanlar rahat olun. Neymiş efendim ortalama PC ve PS 4 müş ideal sistem. İlk 11 mi diziyorsun hayırdır? Zaten spiderman isteyen gider PS4 alır. Senin gibi olur[:'(]

Guest-DBF37AF64

10.8.2019 17:09:43

0
Vpn e gerek yok kaldı ki zahmetli de değil.Xbox mağazaya ğiriyorsun sitasinden ülke seçiyorsun kodu giriyorsun bitti gitti. Sana deyorum ki ilk çıktığında bul pse 250 liraya red dead gibe oyunları? Anca lafı dolandır.Tamam hocam Allah daha çok verzin sen oyunlara daha çok hana latırmak istiyor olabilirsin.Büyük çoıunluk öyle değil. Dünyaya kendi özel oyun çerçevenizden bakıp saçma sapan saldırıyorsunuz millete

İdrak İstimlak

10.8.2019 16:54:24

+3
Konsol benim babamın malı değil, çıkan oyunlardan pay falan da almıyorum. PC, PS4, Switch beraber kullanıyorum. Yakın zamana kadar Xbox ta vardı ama sattım, cihaz resmen yatıyordu. Senin beğendiğin Forza yi ben PC de rahat rahat oynuyorum, ustelik ultra detay ve 60 fps de. Ayrıca daha hiç bir PS4 oyununa 250 liradan fazla para vermedim, o da nadir oyuna 250 vermisimdir. Geneli 50-150 lira arasıdır. VPN gibi zahmetli işlerle uğraşacağıma, gidiyorum store dan uygun fiyata alıyorum. Topluluk olarakta ülkemizde çok küçük ve zayıf bir topluluk. Oyun bulmak, almak, satmak çok zahmetli. Tüm bunları bilerek konsol olarak bunu tercih edene lafımız yok ama işi kişisel alanlara çeken hazımsızlara da cevabını veririz...

Guest-DBF37AF64

10.8.2019 16:30:14

+2
Özel oyun dışında hiçbir numaranız yok.Ve hala zannediyorsun ki özel oyunlar yüzünden tercih ediliyor. Bu neslin başında Xboxın Kinecti zorunlu satmaya çalışması.İkinci el dvd için para istamesi.İnternet bağlantısı olmadan oyunlarınısı açmayacağız demesi ve konsol özelliklerini düşük yapması yüzünden oldu.Hatalarından ders aldılar ama bir nesil kaybedildi çoktan.Şimdi güzel kardeşim tek üstün özelliğin olan özel oyun.Bunu da sizin gibi insanlara üstünlük sağladığını düşünenler dışında o kadar önemseyen yok.Şu sonynin para verdiği yayıncıları konuşacaksan lütfen komik duruma düşme hiç. Ayrıca burası Türkiye ben xboxa red deadi 250 liraya aldım ilk çıktığı dönem.Sen Ps benim maaşım var vb kafasıyla 450 lira vermeyi göze alıyorsan bu senin problemin(Xbox Türkiye mağazadan almadım) Hani diyeceksen ki ben de farklı hesaba açıp alırım ona bir de plus alman gerekir.Ben kendi hesabıma istediğim bölgeden alabiliyorum. Öğrenci de olsam iş güç sahibi de özel oyun fanboyluğum olmadığı için tabiki xbox tercih edeceğim.Ha ilk çıktığındaki kafayı devam ettirselerdi tabiki tercih etmezdim ama artık o kafada değiller.Ders aldılar. Forza gibi yarış oyunu dünyada yok Sea of thieves bence aşırı zevkli arkadaşlarımla oynamaya bayılıyorum. Bir çok oyunda pcden cross desteği verdiği için xboxı olmayanlarla bile oynuyorum. State of decayla dalga gçiyorsunuz oyun 60 liraya çıktı.Her indirimda da 30 lirayı görüyor.Ben oynadım bi 20 saat kadar gayet keyifliydi.Sen bunları beğenmiyorsun duye Xbox özel oyunları çjp olmuyor

İdrak İstimlak

10.8.2019 16:28:38

+4
Sen de ciddi bir hazımsızlık yapmışım, çok belli. Ortaya koyacak sağlam bir önerme olmayınca medyum keto gibi konu dışından giriyorsun ama memiş'in tokadını da yemekten kurtulamıyorsun, bir alca seltzer al iyi gelir. Ortalama bir PC si ve PS4 u olan birinin Xbox ta olupta oynayamayacağı kaç oyun var söyler misin, aynı şekilde PS4 ve PC sahiplerinin oynayabildiği ama Xbox sahiplerinin oynayamadigi kaç oyun var? Bu kadar basit bir hesabın altından kalkamıyor ve Keto'luk yapmaya devam ediyorsan bize de sana "Allah kurtarsın" demekten başka bir şey kalmıyor. Hadi iyi bayramlar, bol et ye protein açığını kapat kardeş...

rick dangerous

10.8.2019 16:07:34

+4
Dostum çok büyük bir hata yapıyorsun! Karşında fan boy yok, fan Dede var ve maalesef kendisi için koca bir ömür yaz tatili yani ölene kadar forumda Bu sıvı soğutmalı fan Dedemiz, dünya üzerindeki bütün oyun oyanayan insanları; sadece, Uncharted, Last of Us gibi birkaç adet linear TPS oynayan kişiler olarak tahayyül edip, tek potada eriten bir zihniyete sahip ve bu ex leri oynamayı tercih etmeyenleri aciz gördüğü gibi, konsollarını sevmelerini, övmelerini de ayıplıyor. Düşünün ki; bu insanlar (One X sahipleri) konsollarına taktıkları tüm FPS/TPS/RPG/Futbol/Yarış/Dövüş/Strateji/Hack 'n' Slash oyunlarını neredeyse istisnasız 4K oynuyor. Düşündüm de hak verdim, Xbox One X gerçekten övülmeyi hak etmiyormuş. Kim ne yapsın 4K oyunu? Kim, EA access'e 150₺ civarı bir meblağ bayılıp 12 tane oyuna erişmek ve oynamak varken, 65₺ ya 70 civarı oyuna erişebilmeyi istesin? Bu defa Gamepass 1 YETALE diye kinayeli cevap hakkını kendilerine, mizahi anektod olarak kullanmak üzere teslim ediyorum. O kadar da olsun Remastered Station 4 akarrrr

İdrak İstimlak

10.8.2019 15:58:38

+2
Şu kredi kartı bilgisi çalınan bir kişi var mı, göstersenize, biz de öğrenmiş oluruz sayenizde. Online la ilgili neden PS4 e çamur atmak için bir nesil önceki konsoldan örnek veriyorsunuz? Milletin burada haklı olarak dile getirdiği şey, bu nesil Xbox tarafında bir tane exc oyunun olmaması, bu kesinlikle doğru bir soru. Oyunlar yurtdisinda her konsolda aynı fiyat ve oyun satış rakamlarına bakın, yetmedi attact rate'e bakın. Ülkemizde de PSN store da oyunlar daha ucuz. Gamepass ve EA Access için konsol alan kaç kişi vardır bilemem ama PS kanadında bunu pek umursayan yok gibi. Belkide yetişkin insanların para sorunu sizin gibi gençlere oranla daha az olduğu için olabilir. Buradan bakarak 12-18 yaş arası öğrencilerin para temininde güçlük çektiği için Xbox markasını neden tercih ettikleri de anlaşılabilir.

Guest-DBF37AF64

10.8.2019 15:17:05

0
Dostum ne hikmetse 3 gün önce çatır çatır online oynuyordum.Bana denk gelmiyor herhalde bi. Ps3 zamanı sürekli çvkerdi.Playstation pesabındaki kart bilgileri çalınanlarda Xbox sahipleriydi değil mi? Baya eğlenceli tiplarsiniz bayılıyorum sizin gibi fanboylara

BSC Misafiri

10.8.2019 15:16:18

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Witcher3 Üffff ne oyunu gelecekmiş Allah aşkına bayık geow 6 ve halo 7 mi gelecek? Adamlar 2005' den beri aynı geow oyununu ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyor..İnsan bir yenilik yapar ama yok, aynı gnasher aynı testere aynı düşmanlar aynı oynanış, 1 milyon satarsa dua etsin phil Bunlar değil miydi scalebound rpg oyununu iptal eden? Ayıptır be hala daha yeni single oyunlar gelecek diyor yalancılar !!
Bunu diyen adam dönüp bir Uncharteda baksın. Aynı mekaniklerini ilk oyundan beri kullanan fanatiği olduğunuz konsolun oyunun serisi orada duruyor. Onlarda ısıtıp ısıtıp milletin önüne koydular once yılda hiç rahatsız olduğunuzu görmedik.

İdrak İstimlak

10.8.2019 15:15:25

0
Neyseki tatilin bitmesine az kaldı, Eylül 9'dan itibaren forum kalitesinde gözle görülür bir kalite artışı olacak.

Guest-DBF37AF64

10.8.2019 15:07:00

0
Kenarımın oyunu Ne hikmetse oyunu övüp rdr kötüleyenlere hep sonyden oyunlar.Lansman biletleri özel sürüm konsollar yağıyor na kadar ilginç değil mi? Profil resmini bile gow yapmış.Sanki kendi babanın şirketi gibi savunmaya geçip küçük psikolojik orgazmlar yaşıyorsun değil mi? Hanhahah fanboyluk kötü şey azizim.

İdrak İstimlak

10.8.2019 14:30:47

0
Şu PS4 exc leri in tek bir muadili bile olmayan bir konsolun ovuldugune sadece bu forumda şahit olabilirsiniz. O da bir kaç kamikaze kafalı fanatiği eseri...

Guest-AEF248198

10.8.2019 13:55:34

0
Last of Us dediğin tanıma tıpa tıp uyuyor, adam crafting sistemi koymuş ama eşya topladığın alan kısıtlı zaten her şeyin nerede oılduğu belli, craft koyuyorsan oyunda açık dünya olmalı malzeme aramalıyız çok manasız. Oyunu zorlaştırmak için bazı zor sahnelerde zombileri salıyor üstüne o işte. Uncharted 4 çok daha keyifli gerçekten bence en iyi Ps4 oyunu Uncharted 4'dür onun da eksikleri var ama bu son Gow'dan da Spider man'den de daha iyi çünkü film izliyormuşsun havası veriyor. Şu an bizim ülkede Playstation alan bir öğrenci oyun pahalılığından muhtemelen konsolu açamıyordur ama Xbox'da öyle değil kimse de çok bilmiyor bunu.

Persona_Non_Grata

10.8.2019 13:28:27

+1
Sinirden eli ayağı titremiş garibin , önce adam gibi yazı yaz . Bu kadar kıskançlık bünyene zarar verir. Yarış oyunu yokmuşta, sea of thieves çok iyi oyunmuşta aman aman bak bak bak, çökmeyen live ı varmış, daha 2 gün önce çöktü haberi çıktı. üstünde kaliteli hoparlör olan ps4 kolu dandikmiş, bunu diyende 2019 yılında hala pilli kol kullanıyor yılın oyunu olan gow a bile laf ediyor vay be kışkançlık kokan ezik xbox ın kalan son 1-2 fanboyunun hezeyanlarını dinlediniz.

İdrak İstimlak

10.8.2019 13:25:50

+1
Çökmeyen online servisleri ile Xbox Live https://www.engadget.com/2019/08/06/xbox-one-outage/ Daha üç gün önce çökmüş, yerlerde sürünüyormuş...

wither

10.8.2019 13:19:05

0
Yine neyin savaşını veriyorsunuz.Ps4 exc oyunlarıyla ezer geçer , Xbox gamepass ile ezer geçer.Bugün 2. el konsollar 800-1000 TL ye bulunurken oyuncu adam zaten ikisini de aynı anda alır keyfine bakar.

Guest-DBF37AF64

10.8.2019 11:55:15

+1
Sea of thives gayet iyi oyun? Yarış oyunun var mı?Artist seni Bölge kilidi yok dünya üzerinde istediğim yerden oyun alabiliyorum çok ucuz fiyatlara.Sen de indirim diye kendini avut Gamepass gibi muhteşem bir nimet.Çökmeyen online serverlar var. Ea accesimiz var sizden çok daha ucuz. Kıytırık dandirik ıyun kolunla basın şişirmesi aynı düşmanları vur parçala oyunnua rivam edebulisin.Şey ya hala sırayla geliyorlar değil mi?

Persona_Non_Grata

10.8.2019 05:43:00

+4
Bir tane Gow veya spider man kalitesinde oyunu yok la senin xçöpünün. Last of us ı bir salsın mış. Koçum senin über süper parçalanmalı crackdown 3 çöpün kaç senede çıktı? 5 mi 6 mı? Düşün last of us ın kalitesinin 10000km yanına yaklaşamayacak bu mobilden bozma oyunu kaç senede çıkaramadı sonra size exclusive diye kakaladı microsoft sea of thivesleri, state of decayleri saymıyorum Playstation özel oyunlarına laf atmak sizin ne haddinize la?

William Munny

10.8.2019 02:37:50

+4
quote:

Orjinalden alıntı: maşık o kadar stüdyoyu boş dursun diye almadı herhalde. Sony önce Last of usı bi salsın.Kaç yıl oldu duyurulalı4-5 yıl en az Bi tane gow ile Spiderman için ortalığı amma inlettiniz be.
o bir tane gow ve spiderman dediğin oyunların ikisi yılın GOTY adayı olup biride yılın oyunu oldu bilmem anlatabildim mi, microsofta söyle ortaması 60 larda gezen oyunları yapana kadar adam akıllı bir tane yapılsın bizde görelim

Guest-DBF37AF64

10.8.2019 01:33:34

+6
o kadar stüdyoyu boş dursun diye almadı herhalde. Sony önce Last of usı bi salsın.Kaç yıl oldu duyurulalı4-5 yıl en az Bi tane gow ile Spiderman için ortalığı amma inlettiniz be.

William Munny

10.8.2019 01:05:04

+2
quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla sidik yarışına devam, aferin sana fanboy
karşıda yarışacak bir rakip yok,oturup savunduğun konsoluna ağla sen..

stun

9.8.2019 22:19:28

0
yeni Ip gameplayi görmeden kimse inanmayacak ben de inanmıyorum

BSC Misafiri

9.8.2019 20:28:14

+5
Yapsalar bile Crackdown 4 falan yaparlar. Yine 6 sene GOW, The Last of Us 2'yi geçemezler. Sony bile yıllarca uğraştı.

BSC Misafiri

9.8.2019 20:28:12

+3
quote:

Orjinalden alıntı: JESKO 50 yeni ex geliyor paraları hazırlayın.
Yok 100, yok yok 200.. At yalanı seveyim inananı..

BSC Misafiri

9.8.2019 20:27:47

+13
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Adamlar da mis gibi Windows var mis gibi Xbox var sadece Xbox'a yaparak 5 milyon satacağına Pc'ye de yapar 10 milyon satar. İsteyen konsolda bluray takar oynar, isteyen Pc'de indirir oynar. Microsoft Xbox 360 tayfasını özel oyun yüzünden değil dayatmaları yüzünden kaybetti. Öyle bir tepki gösterildiki hemen geri adım attılar, sen insanlara zorla internete bağlatacağım dersen (birde bazı tipler o dönem saçma açıklamalar yapmıştı), kalkıp takas yok falan, Tv-tv-tv, dersen insanlar da ahan gider Ps4 alır. Yeni dönemde bu olmayacak o belli hah işte o zaman Sony'de koca 1 yılı tek oyunla (o da Ps4'e özel olmayacağı söylentileri var) geçirmeyecek işte, rekabetin nirvanasını göreceğiz.
Yeni nesilde xbox daha beter olacak, gelen gideni hep aratıyor. Xbox 360 çıkışında PGR3, Perfect Dark Zero gibi "%100 exclusive" oyunlar vardı ve PC'ye gelmiyordu. Xbox one'da Ryse gibi exclusive oyunlar vardı artık hiçbiri yok! Lionhead Studios ve Bungie'i de kaybettiler. Scarlett oyunları pc'ye ve eski konsola da geliyor... PS4'te geri uyumluluk yoktu şimdi PS5'te var. Sony hiç olmadığı kadar avantajlı geliyor ve exclusive oyunları da var

BSC Misafiri

9.8.2019 20:27:25

+2
Ulan hele bi o donanımın gücünü kullanmayan oyunlar yapın işte o zaman görüşcez..Xbox one x aldık Çizgi filim grafikli oyunlar yapıyorlar..

Persona_Non_Grata

9.8.2019 20:13:50

+9
Microzort mu gelicekti leş oyunlarıyla

Guest-AEF248198

9.8.2019 20:10:08

0
Senaryo dendiğinde senin aklına Playstation mı geliyor?

TheNewAtilla

9.8.2019 19:35:25

0
Gears 5 de yenilik var ama 4 ile 2 arasında fark yok haklısın

TheNewAtilla

9.8.2019 19:34:29

+1
sidik yarışına devam, aferin sana fanboy

keremec

9.8.2019 19:18:56

+1
Ninja Theroyyi alıp saçma sapan bir online oyun yaptırdılar. Gears 5 in pazarlaması hala multiplayer üstünden yapılıyor. Bu kafa ile Obsidiana mmo falan yaptırmazlar umarım.

Dhalsim

9.8.2019 18:32:05

0
O kadar firmayı bünyenize kattınız. Beklenen de bu zaten..Eğer tek-oyunculu oyunlar şakır şukur yağmur gibi gelmezse gerçekten yazık olur

İdrak İstimlak

9.8.2019 17:40:35

+6
Yahu bir oyunun kaç sattığı, az satması, çok satması nasıl bir kafayı yaşayan insanı ilgilendirir ki? Sanki fazla satsalar bunun cebine para girecek, hisse sahibi konsol firmasında. Hala exc oyunların ne manaya geldiğini bilmeyen zihniyetin savunmasidir bu. Bazı kişiler bu exc oyunları sadece biz oynuyoruz diye kıskançlık krizine girdiğimizi sanmak gibi boş bir düşünce içindeler. EXC oyunlar çıktıkları platformun özelliklerini kullandıkları için o platformun gücünü sonuna kadar sömürür. Her platformun bir mantelitesi vardır, bunu yansıtır. Keşke MS ta sadece MS a özel oyunlar yapsa da, bu oyunları seven kişiler alıp oynasa. Ama adamlar işin içine PC yi katınca yapımcılar özellikleri belli olmayan sonsuz sayıdaki kombinasyona uygun bir oyun çıkartmaya çalışıyor, sonucu da ortada.

Ziromen

9.8.2019 16:48:19

+8
Çok kolpa bir adam

Guest-AEF248198

9.8.2019 16:26:37

+1
Adamlar da mis gibi Windows var mis gibi Xbox var sadece Xbox'a yaparak 5 milyon satacağına Pc'ye de yapar 10 milyon satar. İsteyen konsolda bluray takar oynar, isteyen Pc'de indirir oynar. Microsoft Xbox 360 tayfasını özel oyun yüzünden değil dayatmaları yüzünden kaybetti. Öyle bir tepki gösterildiki hemen geri adım attılar, sen insanlara zorla internete bağlatacağım dersen (birde bazı tipler o dönem saçma açıklamalar yapmıştı), kalkıp takas yok falan, Tv-tv-tv, dersen insanlar da ahan gider Ps4 alır. Yeni dönemde bu olmayacak o belli hah işte o zaman Sony'de koca 1 yılı tek oyunla (o da Ps4'e özel olmayacağı söylentileri var) geçirmeyecek işte, rekabetin nirvanasını göreceğiz.

veterangamer

9.8.2019 16:18:57

+10
Üffff ne oyunu gelecekmiş Allah aşkına bayık geow 6 ve halo 7 mi gelecek? Adamlar 2005' den beri aynı geow oyununu ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyor..İnsan bir yenilik yapar ama yok, aynı gnasher aynı testere aynı düşmanlar aynı oynanış, 1 milyon satarsa dua etsin phil Bunlar değil miydi scalebound rpg oyununu iptal eden? Ayıptır be hala daha yeni single oyunlar gelecek diyor yalancılar !!

Philipp_Plein

9.8.2019 16:13:25

0
50 yeni ex geliyor paraları hazırlayın.

Persona_Non_Grata

9.8.2019 16:10:54

+11
State of decay 3 geliyor yaşasın

deadlight54

9.8.2019 16:07:19

0
Gelmezse o zaman görüşürüz Phil efendi. Konsolu oturma odasına süs niyetine almadık. Umarım bu nesil iyice dersinizi almışsınızdır da, yeni nesile sağlam hazırlanıyorsunuzdur.

William Munny

9.8.2019 16:04:03

+10
özel oyunlar ve senaryo dendindiğinde akla playstation gelir kimse kusura bakmasın, bu jenerasyonda çuvalladınız , bi numaranızı göremedik hep laf, dersinize iyi çalışın, gerçi sonyden yine tokat yiyeceksiniz.. kullanıcıyı üzmemek için alıştıra alıştıra söylüyor reis...

TheNewAtilla

9.8.2019 15:28:50

+4
Türkçe desteği de artıyor, pc de var, gamepass var. Hadi phil, yardır koçum
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız