Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 5 için Hazırlıklar Başlıyor Gibi Görünüyor

"Beynime bir silah daya ve duvarları beynimle boya"

    Atlus'un Persona oyunları özgün yapısı ile bir çok oyun severin ilgisini çekiyor. Atlus da Persona serisinin yeni oyunlarını çok geciktirmeyerek bizi memnun etmeyi başarıyor. Şimdi Persona'yı geliştiren ekip 5. oyunun hazırlıklarını yapıyor gibi görünüyor.
 
    Şu sıralar Persona 2: Innocence Sin'i PSP için, Catherine adlı oyunu da Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlayan Persona ekibi geniş çapta eleman alımı yapacak. 2 oyunu aynı anda geliştirebilecek kadar geniş olan Persona ekibi neden eleman alabilir? Büyük ihtimalle Persona 5 için böyle bir girişimde bulunabilirler.
 
     Persona serisinin yönetmeni Katsura Hashino geniş çapta eleman alımını 2011 yılının Yaz mevsiminde yapacaklarını söyledi. Catherine ile HD konsollara ilk adımı atan Persona ekibi Persona 5'i geliştirmemesi için hiç bir neden yok.
 
    PS2 ve PSP'de büyük ilgi gören serinin yeni oyununun Playstation 3'te ve diğer konsollarda da büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
persona 3 atlus persona 5 Persona Team
Koji Igarashi Yeni Castlevania Oyunu Mu Yapıyor Hideo Kojima ve Suda 51 Macera Oyunu Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 3 Portable
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız