Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 4 Playstation 3 İçin Geliyor


     Orjinali 2008 yılında Playstation 2 için yayınlanan ve daha sonra Playstation Vita için yeniden çıkan Persona 4, ESRB listelemelerine göre şimdi de Playstation 3 için geliyor.
 
     Doğaüstü cinayetlerle ilgili olayları araştıran bir grup lise öğrencisini konu alan oyun, ESRB listelerinde Playstation 3 için tekrar listelendi Persona 4 Golden ismiyle çıkan PS Vita versiyonunun aksine, listede sadece Shin Megami Tensei: Persona 4 olarak verilen isme bakılırsa, oyun doğrudan Playstation 2 versiyonundan çevriliyor olabilir. 
 
     Tıpkı ilk çıkan versiyonu gibi "M/Mature" etiketi alan Persona 4 için herhangi resmi bir çıkış tarihi yok. Dün PSN üzerinden satışa sunulan Shin Megami Tensei: Devil Summoner - Raidou Kuzunoha vs the Soulless Army'nin dışında 2014 yılı bir çok Persona oyununa ev sahipliği yapacak gibi gözüküyor. 2014 yılında çıkacak Persona oyunları ise şunlar: Persona 4 Arena Ultimax, Persona 4: Dancing All Night, Persona Q: Shadow of the Labyrinth ve Persona 5.

Bu haberin bağlantısı
URL
shin megami tensei atlus persona devil summoner ps3 persona 4
Hearthstone: Heroes of Warcraft'ın iPad Sürümü Bazı Bölgelerde Yayınlandı Rapor: eSpor Müsabakalarının 70 Milyondan Fazla İzleyicisi Var

seifer

3.4.2014 10:55:06

+1
Çok güzel bir haber :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 4
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız