Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Percy Jackson'ın Yazarının Bir Diğer Serisi Kane Chronicles Filme Uyarlanacak

 
Pecy Jackson serisinin yazarı olan Rick Riordan'ın bir diğer serisi Kane Chronicles da ekrana uyarlanıyor.
 
Geçtiğimiz saatlerde serinin yazarı olan Rick Riordan resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Kane Chronicles serisinin Netflix tarafından uzun metrajlı filme uyarlanacağını söyledi. Şu an için ne yazık ki başak bir bilgi yok, ancak yakında daha fazla detayın paylaşılacağının bilgisini de verdi.
 
Rick Riordan'ın bir diğer serisi Percy Jackson'ın dizisi de geçtiğimiz aylarda Disney+ için duyurulmuştu. Percy jackson serisi Yunan mitolojisinden, Kane Chronicles ise Mısır mitolojisinden esinlenerek üretilen eserler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Variety Film Haberleri Kane Chronicles mısır mitolojisi dizi netflix ne zaman konusu oyuncular fragman detaylar rick riordan percy jackson
The Batman'den Afiş Paylaşıldı Lucifer 5. Sezon 2. Kısımdan Bir Klip Yayınlandı

BSC Misafiri

14.9.2020 14:05:06

+1
Rick Riordan birçok kitabını okuduğum bir yazar ama kendisini bir adım bile ileri taşıyamadı. Bir kitabını okuduysanız kalan kitaplarından da farklı bir şey beklememeniz gerekiyor. Bu kadar ilgi çektiğini bilmiyordum. Muhtemelen sıkıntıdan patlatan bir yapım olacaktır. Tek umudum Sadie Kane ilgi çekici bir karakter olarak önümüze sunulabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız