Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pathfinder: Wrath of the Righteous Kapalı Alfa Testi Başladı

 
Geliştirici Owlcat Games, Pathfinder: Wrath of the Righteous kapalı alfa testinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu.
 
21 Mayıs'a kadar sürecek kapalı alfa testi ilk iki bölüm, altı yeni sınıf, 10 yoldaş karakter ve daha fazlasını içeriyor.
 
Kapalı alfa testine Kickstarter destekçileri katılabilir. Bunun yanı sıra şu anda oyunun websitesi üzerinden minimum Digital Download ($33) + Alpha Early Access ($15) satın alınarak da erişilebilir.
 
Stüdyo patronu Oleg Shpilchevskiy tarafından belirtilene göre "Şu anda hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz fakat geliştirme programımıza uymak ve oyunu söz verdiğimiz gibi sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyunun alfa versiyonu artık destekçilere sunulduğuna göre core hayranlarımızdan gelecek geri bildirimleri heyecanla bekliyoruz." 
 
Pathfinder fantezi evreninde geçen Pathfinder: Kingmaker'ın devam oyunu izometrik tek oyunculu Computer-RPG Pathfinder: Wrath of the Righteous PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Pathfinder: Wrath of the Righteous DnD D&D Dungeons and Dragons izometrik rpg oyun diablo tarzı dnd 3.5 pathfinder
Kaçıranlar için Assassin's Creed II, Child of Light ve Rayman Legends Tekrar Ücretsiz Cyberpunk 2077 Çeteleri ve Dernekleri #6 Valentinos ve #7 Tyger Claws

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pathfinder: Wrath of the Righteous
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız