Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pathfinder: Wrath of the Righteous, Eylül'de PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Owlcat Games, Pathfinder: Wrath of the Righteous'un 29 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve bulut üzerinden Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Taktiksel rol yapma oyunu ilk olarak 2 Eylül 2021'de Steam, GOG ve Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
Pathfinder: Wrath of the Righteous'un konsol sürümü için standart sürüm olacak ve aynı tarihte tüm PC sahipleri için ücretsiz bir yükseltme olarak sunulacak. Ayrıca Owlcat Games, indirilebilir içerik “Treasure of the Midnight Isles”ın PC platformuna 11 Ağustos'ta geleceğini doğruladı.
 
Karanlık bir okyanusa dağılmış adalar, daha önce keşfedilmeyen hazineleri ve tarif edilemez dehşetleri saklıyor. O lanetli gemiye binin ve hazineleri aramak için bilinmeyene doğru yola çıkın… ya da ölümle burun buruna gelin.
 
Fragamn videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pathfinder: Wrath of the Righteous DnD D&D Dungeons and Dragons izometrik rpg oyun diablo tarzı dnd 3.5 pathfinder
Yars: Recharged Konsollar ve PC için Duyuruldu PC, Konsol ve VR için Tek Oyunculu Korku Oyunu Aliens Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pathfinder: Wrath of the Righteous
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız