Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Path of Exile 2 Büyük İhtimalle 2022'de Çıkacak

 
Path of Exile 2'yi en az bir yıl daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Grinding Gear Games stüdyo patronu Chris Wilson, corona virüsünün geliştirme sürecine etkilerinden bahsetti.

Yeni Zelanda'da sınırlar kapalı olduğundan dolayı uluslararası işe alım konusunda zorluk yaşanmış ve ekibi yeteri kadar büyütememişler. Yapım aşamasındaki ilerleme de istedikleri kadar hızlı değil. 2021'de ellerinden geleni yapıp oyunu olabildiğince fazla geliştirmek istiyorlar. 2021'in sonlarında çıkış tarihi hakkında net bir fikirleri olacağını düşünüyorlar.
 
Muhtemelen 2022'de mi çıkacak, diye sorulduğunda Chris Wilson olumlu yanıt verdi.
 
Bu arada ilk oyuna içerikler gelmeye devam ediyor. Yeni genişleme Echoes of the Atlas'ın 15 Ocak'ta PC ve 20 Ocak'ta konsollar için yayınlanacağı duyuruldu. Özelliklerinizi daha da geliştirmek için yeni Atlas pasif yetenek ağaçları, 11 yeni harita, yeni Ritual League challenge'ları, genişletilmiş oyun sonu içeriği, Ascendency sınıfları ve daha fazlasını ekleyecek. 
 
Echoes of the Atlas fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Daha fazla detayı pathofexile.com/echoes adresi üzerinde bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Path of Exile 2 Grinding Gear Games ARPG
Dying Light 2 Sanat Yönetmeni/Yazarı Techland'ten Ayrıldı Project Winter 26 Ocak'ta Xbox One ve Xbox Game Pass'e Geliyor

Johnny Silverhand

8.1.2021 00:47:19

0
supporter pack'lerde 3.15 expansion'a kadar mevcut yazısı var her bir lig 3 ay sürdüğüne göre ve bu da 3.13 olduğuna göre 9 ay daha 2. oyunla ilgili bir şey olmayacak demektir. 2022 bile biraz zor 2023 anca çıkarırlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Path of Exile 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız