Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paradox Interactive Tablet Pazarına Girmek İstiyor


     Git gide büyüyen ve yaygınlaşan mobil oyunculuk pazarı, büyük dağıtıcıların da ilgisini çekmeye başladı. Özellikle Mount & Blade serisiyle adını sık sık duyduğumuz Paradox Interactive'den Johan Andersson, Kotaku'yla yaptığı bir röportajda tablet pazarına girmek istediklerini söyledi.
 
"Mevcut makineler, yapacağımız oyunları kolay kolay çalıştıramaz, sanırım biraz daha belleğe ihtiyacımız var. Bu yüzden oyun geliştirmemiz için bizden üstün bir mühendislik istiyorlar ama bazı özellikleri kaldırırsak veya oyunu daha az sayıda ülkede oynatırsak bu oyun bir Paradox Deveploment Studio oyunu olmaz."
 
     Yukarıda da belirtildiği gibi Paradox Interactive oldukça hevesli duruyor, ancak cihazların yetersizliğinden yakınıyorlar. İlk tablet oyunu olarak ise PC platformu için çıkmış strateji oyunu Victoria II gösteriliyor. Tablette Mount & Blade de fena olmazdı hani.

Bu haberin bağlantısı
URL
iPad tablet paradox interactive victoria 2
Sleeping Dogs'un Dövüş Dinamiklerine Yeni Video İşte Wii U'nun Resmi Çıkış Oyunları Listesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sarjaleti

2.8.2012 16:29:52

0
PC'leri her türlü kasıyor yaptıkları strateji oyunları. Önce PC'de düzgün optimizasyon yapsınlar sonra oraya buraya girsinler.

avatar78

2.8.2012 12:21:57

0
Vita'yı tercih edebilirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız