Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Papers, Please 12 Aralık'ta PS Vita için Çıkacak

 
   İlk defa Gamescom 2014 esnasında duyurulan Papers, Please PS Vita versiyonu en sonunda çıkıyor. Bağımsız geliştirici 3909 LLC Papers, Please'in 12 Aralık'ta PS Vita için çıkış yapacağını açıkladı.

   PS Vita ile ilişkili bir başka haber ise, ekim ayında iptali duyurulan 2064: Read Only Memories PS Vita versiyonu sürpriz bir şekilde çıktı. Şu anda sadece US PSN üzerinde $19.99 fiyat ile ulaşılabilir durumda ve PS4 ile cross-buy desteği de sunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer papers please bağımsız simülasyon memurluk simülasyonu
The Last Of Us Part II %50-60 Oranında Tamamlandı Haftanın Espor Gündemi: 5
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

haktan24

11.12.2017 15:10:21

0
tam ps vita lık oyun ancak hakikatten su güzelim konsolu mundar etti sony yenilik var kaliteli var donanım var hertürlü kaliteli olan bir cihazı nasıl durduk yere gömersin onuda sony gösterdi saolsun psp kadar ragbet görmedi ve ondaki kaliteli oyunların %10 bile cıkmadı su konsola psp bile iki adet god of war geldi sayamadıgım bir dünya kalitlei oyun da cıktı psp zamanını en iyi el konsollarından birtanesiydi ve öyle kalmaya devam edicek aldıgım günden beri ps vita yi dogru düzgün kullanamadım satmaya kalksan satamıyorsunda alan adam ne yapıcak oyun yok zaten telefonunda müzik dinliyor film izliyor internete baglanıyor valla güzelim konsolu ic ettiler resmen sürekli bazı konularda savunsamda ps4 kanadında el konsolu bakımından sınıfta kaldı sony hic kusura bakmasın.

ryoshi

11.12.2017 12:22:40

0
Sony bu konsolu niye desteklemedi hala meçhul bir cinayet

BSC Misafiri

11.12.2017 12:02:37

0
Ölü konsol...

kataaay

10.12.2017 21:00:53

+3
Vita hayatta mı hala ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Papers Please
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız