Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pachter, CoD Serisinin Geleceğini Gördü

 
    Michael Pacher'ın tahminlerinin sonu gelmiyor. Ünlü bir analizci olan Pachter bu seferde Call of Duty serisinden ve serinin geleceğiyle ilgili konular hakkında sihirli küresinden yardım aldı. 

     Pachter, eski Infinity Ward yöneticileri Jason West ve Vince Zampella'nın Respawn şirketini oluşturmaları neticesinde Call of Duty serisinin önceki oyunlarına nazaran çok daha düşük satış rakamlarına ulaşacağını düşündüğünü belirtti, eh bunu tahmin etmek zor olmasa gerek zaten...

     Pachter kendi ağzından şunları söyledi; "Bence gelecekteki oyunlar, eskilerine göre daha az satacak. Bunda en büyük etmen Respawn, DICE ve EA'in çekişmesinden dolayı birbirine benzer ya da aynı tarz oyunlar yapılması olacak."
 
     Bakalım Pachter bu sefer tutturabilecek mi? Pachter'ın Infinity Ward'ı rakip firmalar arasında görmemesi de çok enterasan doğrusu, burdan Pachter'ın Infinity Ward'ın nalları dikeceğini ön gördüğünü düşünebilir miyiz acaba? 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak cod tahmin analiz DICE Infinity Ward Pachter Respawn
Project K'dan İlk Ekran Görüntüleri Ravensdale Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız