Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 4. Süper Hafta Sonu 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı!

 
     ESL Gaming tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen 2 milyon dolar ödül havuzlu PUBG Mobile turnuvası, PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 4. Süper Hafta Sonu 1. gün karşılaşmaları oynandı.
 
    24 profesyonel takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın 4. Süper Hafta Sonu 1. gününde en çok skor alan 5 oyuncu; SUK (13), Sylass (13), Law (10), 33Svan (9), Xınhe (9) ve ICY (8) oldu.
 
 
 
     4. Süper Hafta Sonu 1. gününde sıralamaya baktığımızda; Four Angry Men, 236 öldürme skoruyla 1. sırada 497 puanla yer aldı. 2. sırada 496 puanla Bigetron Red Aliens, 3. sırada 462 puanla temsilcimiz Klas Digital Athletics yer aldı. Temsilcimiz Futbolist ise günü 9. sırada tamamladı.
 
     PMGC, 24 Kasım’dan 20 Aralık’a kadar sürecek olan PMGC Ligi’ne bölünecek. Ardından ise 2021’in başlarında düzenlenecek olan PMGC Finalleri’yle son bulacak. PMGC Ligi her hafta beş gün boyunca yayınlanacak. Bu beş günün ikisinde, 24 takım karşı karşıya gelecek, kalan üç günde düzenlenecek karşılaşmalarda ise sıralamaya giren ilk 16 takım, şampiyona puanları kazanmak için çarpışacak. Oynanacak dört hafta sonunun ardından, en çok şampiyona puanına sahip olan 16 takım, finallere katılma hakkı kazanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Subnautica: Below Zero'nun Fiyatı 10 Dolar Artıyor CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'yi Kutulu Olarak Alanlara da İade Yapılacağını Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız