Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG Mobile Dünya Ligi Batı Ligi Finalleri’nde Şampiyon Futbolist Oldu!

 
     Türkiye’nin başarılı espor takımlarından Futbolist, PUBG Mobile Dünya Ligi Batı Ligi finallerinde şampiyonluğa ulaştı. Geçen ay Red Bull M.E.O.’nun son elemesinde İstanbul Boğazı’nın ortasında birinci olan ve Red Bull M.E.O.’nun dünya finallerinde de ülkemizi temsil edecek Futbolist, dünyanın en iyi takımlarına karşı mücadele verdiği turnuvada 298 puanla mutlu sona ulaştı.
 
     Futbolist, PUBG Mobile Dünya Ligi (PMWL) Batı Ligi Finalleri’nde rakiplerini tek tek geçerek şampiyonluğa erişti ve Türkiye espor tarihinin en büyük başarısına imza attı. Bu başarısı sayesinde Futbolist, Türkiye’yi dünya finallerinde temsil eden ilk takım unvanına da sahip oldu.

     20 takımın bulunduğu Batı Ligi’ni toplamda 463 puan ile Cloud9, Tempo Storm gibi dünyanın en başarılı espor kulüplerinin önünde 3. sırada tamamlayarak final biletini cebine koyan temsilcimiz, 4 gün süren Batı Finallerinde harika bir performansa imza attı. En yakın rakibi Loops Esports takımından 28 kill ve 9 puan fazla alarak mutlu sona ulaştı.
 
     2017 yılında kurulan ve espor sektörüne FIFA ile giriş yapan Futbolist’in, şu an 10 aktif branşı ve 53 sporcusu buluyor. Kazandığı kupalar ile Türkiye’nin en başarılı espor kulübü konumundaki Futbolist; gaming, espor ve yayın alanında ilklere imza atmaya devam ediyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
BossLogic, Injustice 3'ün Sinyalini Veriyor Akademi Ligi 2020 Yaz Mevsimi Şampiyonu fastPay Wildcats Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız