Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG MOBILE, Warframe İle İş Birliğini Duyurdu

 
 
     Dünyanın en popüler mobil oyunlarından olan PUBG MOBILE, MMO (Massive Multiplayer Online – Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi) oyunu olan Warframe ile olağanüstü ortamını Erangel’e getirmek için içerik anlaşması yaptığını duyurdu.
 
     10 Mart tarihinden başlayıp 19 Nisan’a kadar sürecek olan etkinlik süresince oyuncular, özel görevleri ve etkinlikleri tamamlayarak Warframe temalı kostümler ile eşyalar kazanabilecekler. Yakın zamanda çok daha fazla içerik de duyurulacak.
 
     Digital Extremes tarafından geliştirilen ve dağıtılan Warframe, dört acımasız kötülük güruhunu güneş sisteminden silmek üzere, dondurulduğu kapsüllerden uyandırılan Ninja benzeri kadim savaşçılar olan Tenno ırkını konu alıyor. Efsanevi Warframe zırhının ustaları olarak sadece Tenno galaksiler arası kudretli birliklerin üstesinden gelebilecek güç, yetenek ve silahlara sahiptir.
 
     Oyuncular, 10-23 Mart tarihleri arasındaki özel etkinlik boyunca sırasıyla mücadeleleri tamamlayarak kendilerini Tenno’nun yeteneklerine aşina edecek kostümü alabilecekler. Yakında gelecek olan 1.9 Versiyon Güncellemesi’nin bir parçası olarak özel kostümler ve ek etkinlikler oyuna eklenecek.
 
     PUBG MOBILE sürekli olarak, oyuncularının yeni ve sürükleyici bir şekilde etkileşime girmesi ve eğlenmesi adına oyun, sinema, müzik ve çok daha fazla kategoriden ezber bozan iş birliklerine imza atmaya devam ediyor. Bu iş birliği, sadece iki başarılı çevrimiçi multiplayer oyununu bir araya getirmekle kalmıyor, aynı zamanda Warframe’in eşsiz tasarım ve temellerini her zaman ikonik olan PUBG MOBILE savaş alanına dahil ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
PUBG: New State PUBG Corporation Fütüristik battle royale oyunu
Vodafone Idea, Vi Games Hizmetiyle Mobil Oyun Pazarına Giriyor League of Legends 2022 Kış Mevsimi'nin 8. Haftası Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PUBG: New State
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız