Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG: En İyi 10 Silah

 
 
PUBG: BATTLEGROUNDS, yayıncı ve geliştirici Krafton tarafından 2017'nin sonlarına doğru PC için, 2018'in sonlarına doğru PS4 ve Xbox için çıkış yaptı. Oyunda belirli sayıda kişi ile aynı anda bir adaya uçaktan atlıyorsunuz. Adada çeşitli silah ve ekipmanları toplayarak hayatta kalma çalışıyorsunuz. Oyunda amaç sadece düşmanları öldürmek değil, aynı zamanda oyunda belirlenen alanda yaşayarak zafere ulaşmak zorundasınız. En son hayatta kalan oyunu kazanmış oluyor.
 
Ek olarak PUBG 12 Ocak 2022 tarihinde Free to play oldu. Oyuncular, oyuna PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarından ulaşılabilecek. Ancak bunun yanında Premium hesap özelliği ortaya çıktı. Oyuncular, Premium hesap özelliği almak için ek bir ücret ödemek zorunda.
PUBG oyununda birinci olmak için en iyi teçhizata sahip olmanız lazım. Bunun yanında silah seçiminiz çok önemli. Çünkü rakiplerinizi seçtiğiniz silah ile avlayarak zafere ulaşacaksınız.
 
Bu listemizde sizlere PUBG'de yer alan en iyi 10 silahı derledik. İşte listemiz:
 
1) M249
 
 
 
Rakiplerinizi hızlıca avlamak istiyorsanız bu hafif makineli tüfek tam size göre. 100 mermi kapasitesine ve 5.56 mm mühimmat ile kullanabilen bu silah, oyunun her haritasında bulabilirsiniz. Ancak sadece airdrop sayesinde kullanabilirsiniz. Ek olarak 6x dürbün takarak da oynayabilirsiniz.
  
Silaha herhangi bir eklenti donatılmıyor. Geri tepmesi de diğer hafif makineli tüfeklere göre fazla olduğundan uzakta duran rakipler için bu silahı kullanmanız tavsiye edilmiyor.
 
2) Mini 14
 
 
 
Mini 14 geri tepmesi neredeyse hiç olmadığı için oyuncular tarafından tercih edilen uzun menzilli bir silahtır. Rakiplerinizi avlamak için uygun bir dürbün takarak zafere ulaşabilirsiniz. Mini-14, 90 metreye kadar maksimum hasar verir.
 
3) Beryl M762
 
 
 
Teker teker atış yaparken nişan alması kolay, ayrıca yakın mesafede geçerli bir seçenek olacak kadar yeterli hasara ve yeterince hızlı atış hızına sahiptir. Haritada bulunan eklentileri taktığınızda, düşmanları rahatlıkla avlayabilirsiniz. Beryl M762, 7.62mm mermi kullanıyor. Silah, AKM'ye göre daha fazla sekmekte ve hasarı da düşüktür. Ancak seri atış yaptığı için oyuncular tarafından tercih ediliyor. 30 mermilik şarjör kapasitesi mevcut. Tabi ki eklentiler ile bu kapasiteyi artırabilirsiniz.
 
4) P18C
 
 
 
Tabancalar, oyuncuların ilk adaya düştüğünde tercih ettikleri silah olmuyor. Çoğunlukla son çare olarak kullanılan tabancalar, oyuncuyu hasar ve atış hızı konusunda istediğini vermez. Ancak P18C bu durumu ortadan kaldırıyor. Oldukça hafif bir geri tepme ile tam otomatik bir tabanca ile rakiplerinizi rahatlıkla öldürebilirsiniz. Eklentiler ile hafif makineli tüfek hasarını ortaya çıkarabilirsiniz.
 
5) Kar98
 
 
 
Oyunda yer alan en zayıf tüfeklerden biridir. Ancak haritada bulunması kolay bir silahtır. Kafa vuruşları için genellikle rakibinizi tekte öldürmenizi sağlar. Mermi yenileme hızı diğer tüfeklere göre düşüktür. Oyun içinde uygun bir dürbün kullanarak kolaylıkla rakiplerinizi avlayabilirsiniz. Ek olarak 5 adet mermi kapasitesine sahiptir.
  
6) El Bombası
 
 
 
El bombaları elinizin altında bulundurulması gereken önemli bir nesnedir. Oyun alanında sıkıştığınız zaman inanılmaz derecede yardımcı olabilir. Düşmanın yanında patlayan el bombası, rakibin canını ve zırhını tamamen yok edebilir. El bombasını çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz.
  
7) Tanksavar
 
 
 
Tanksavar, birincil silah yuvası olan bir roketatardır. Bu silahı sadece Karakin haritasında kullanabilirsiniz. Harita üzerinde çok az alanda bulunur. Karakin’deki belirli duvarları yıkmak için bile kullanılabilirsiniz. Ek olarak bu silah tek kullanımlıktır. Tanksavarı kullanırken arkada bir patlama alanı oluşturur. Bu yüzden kullanmadan önce çevrenizi kontrol etmeyi unutmayın.
 
8) Molotof
 
 
 
Molotof oyuncular tarafından tercih edilmeyen bir silah gibi görünebilir, ancak doğru yerde kullandığınız zaman düşmanlarınıza acı çektirebilirsiniz. Molotofu aynı bomba gibi bir yerden bir yere fırlatabilirsiniz. Rakipleriniz sıkıştığı anda molotofu üstlerine atarak onları o alandan dışarı çıkmasını sağlayabilir ve öldürebilirsiniz.
 
9) M16A4
 
 
 
Haritada kolay bulunan M16A4 doğru eklentiler takıldığı takdirde karşıdaki rakibe çok büyük bir hasar verir. Diğer silahlara göre daha az tepmektedir. Bu yüzden PUBG'ye yeni başlayanlar bu silahı tercih edebilir. Ek olarak 30 adet mermi kapasitesine sahiptir.
  
10) AWM
 
 
 
Yalnızca droplardan alınabilen bu keskin keskin nişancı tüfeği çoğu zırh ve kaskı yok edebilir. Karşı rakibe yüksek hasar verir ancak mermi değiştirme hızı yavaştır. Genellikle uzun mesafe için kullanılır.

Bu haberin bağlantısı
URL
PUBG battlegrounds hayatta kalma silah avm m16a4
NeverAwake PS5, PS4 ve Switch için 2023'ün İlk Ayında Çıkış Yapıyor Açık Dünya Macera Oyunu Sable PS5 Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız