Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG Corporation, PGS: Berlin Etkinliğini Corona Virüsü Sebebiyle Erteledi

 
PlayerUnknown's Battlegrounds geliştiricisi PUBG Corporation, Nisan ayında düzenlenmesi planlanan PGS: Berlin espor etkinliğini corona virüsü sebebiyle ileri bir tarihte ertelemek zorunda kaldıklarını açıkladı.

PUBG Corporation tarafından yapılan resmi açıklama şu şekilde:
 
"PUBG Corporation, aktif bir şekilde, Dünya Sağlık Örgütü tarafından acil durum olarak ilan edilen ve güncel bir şekilde yayılan corona virüs haberlerini takip ediyor.

Oyuncularımızın, çalışanlarımızın ve taraftarların sağlık ve güvenliğini önceliğimiz olarak alıyoruz ve Nisan ayında gerçekleşecek PGS: Berlin etkinliğini ileri tarihe ertelemek gibi zor bir karar veriyoruz. Tarihler ve bölgesel elemeler de bu değişiklikten etkilenebilir. 2020’de gerçekleşecek dört büyük PUBG global esports etkinliğinde bir değişiklik olmayacaktır ve etkinliğin ne zaman yapılabileceğine ilişkin seçenekleri aktif bir şekilde araştırıyoruz.

Espor taraftarları, oyuncular ve çalışanlarımız için en iyi seçenekleri araştırırken, sizleri de bilgilendirmeye devam edeceğiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz."

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Sıra Tabanlı Strateji Rol Yapma Oyunu Tears of Avia Bu Yaz Xbox One ve PC için Çıkacak Metro Exodus: Sam's Story Genişlemesinin Erişime Açılma Saatleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız