Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

P.T. PS5'te Çalışacak mı?

 
P.T. (Playable Teaser) bir demo olmasına rağmen yayınlandığı dönemde büyük bir etki yaratmayı başardı ve birçok oyuna esin kaynağı oldu.

Silent Hills'in iptal edilmesiyle P.T. de PlayStation Store'dan kaldırıldı ve o zamandan bu yana tekrar indirilemiyor.
 
GamesRadar, demonun PlayStation 5'te çalışıp çalışmayacağını Konami'ye sordu ve Konami'nin yaptığı açıklamaya göre "İçerik, PlayStation Store'da ulaşılabilir olmayacak. Kullanıcılar, içeriği geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5'e tekrar indiremeyecek."
 
PlayStation 4'teki dijital içerikler PlayStation 5'e WiFi veri transferi yoluyla aktarabilecek ve eğer P.T. PlayStation 4'ünüzde hâlâ yüklüyse PlayStation 5'e aktarmak konusunda bir sorun olmayacaktır. Sony muhtemelen P.T.'yi PlayStation 5'te test etmedi fakat sadece sekiz PlayStation 4 oyununun PlayStation 5'te çalışmadığını düşünürsek P.T.'nin çalışma ihtimali epey bir yüksek görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Amnesia: Rebirth İnceleme Puanları PS5 Kupaları Kazanarak Avatar Gibi Ödüllerin Kilidini Açabileceksiniz

lextor

20.10.2020 11:10:18

0
Kojimanın fetişisti kafası ve Konaminin eski kafalılığı gül gibi bi oyunu mahvetti bi oyununda doğmamasına sebep oldu: mgs v ve silent hills.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız