Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS VR Oyunları PS VR2'de Oynanmayacak

 
 
Sony Interactive Entertainment'ın platform deneyimi bölümünde kıdemli başkan yardımcısı olan Hideaki Nishino, Resmi PlayStation Podcast'inin son bölümünde PlayStation VR oyunlarının PlayStation VR2'de oynanamayacağını doğruladı.
 
Nishino konu hakkında şunlar söyledi: "PlayStation VR oyunları PlayStation VR2 ile uyumlu değil çünkü PlayStation VR2 gerçekten yeni nesil bir sanal gerçeklik deneyimi sunacak şekilde tasarlandı. PlayStation VR2, daha önce de söylediğim gibi dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyicilere sahip tamamen yeni bir kontrolcü ve 3D ses teknolojisi ile beraber oyunculara geliyor. Ayrıca 4K HDR gibi çok daha gelişmiş özelliklere sahip…
 
PlayStation VR2 için oyun yapmak, orijinal PlayStation VR'dan tamamen farklı bir yaklaşım gerektiriyor. Bu yeni teknolojiler aslında geliştiricilere ilham kaynağı oluyor ve canlı hissettiren dünyalar oluşturmasına izin veriyor. Böylece oyuncular bu oyunlardan daha fazla zevk alıyor." 
 
PlayStation VR2, 2023'ün başlarında piyasaya sürülecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Yu-Gi-Oh! Duel Links 28 Eylül'de Vrains Evrenine Kapılarını Açacak Hollow Knight: Silksong PlayStation Konsollarına da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

20.9.2022 20:23:43

0
Piyasayı iki marka bu kadar domine ederse olacağı bu. Oculus'da gider kendi markasının içindeki cihaza özel exc oyun yapar.

Revrains

20.9.2022 11:17:58

0
Sony baba 70 dolares istiyor

TheNewAtilla

18.9.2022 12:27:58

+3
Sonyden adam olmaz

BSC Misafiri

18.9.2022 10:33:22

+2
Talihsiz bir açıklama olmuş. Daha gelişmiş bir cihaz yaptık ondan uyumlu değil ne demek ? Satın aldığımız oyunlar çöp oldu o zaman.

mehmetalpertr

17.9.2022 21:56:21

+2
69 dolar remastered yada 69 dolar remake yapar satarlar sorun yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız