Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS VR2 için Feel a New Real Adlı Tanıtım Fragman Yayınlandı

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation VR2 için "Feel a New Real" adlı yeni bir fragman yayınladı. PlayStation VR2, PlayStation 5'in gücüyle 4K HDR görselleri, yeni kontrolcüyü ve tür tanımlayan oyunlarla karşımıza çıkacak.
 
PlayStation VR2, göz takip sistemini, kulaklık feedback'ini, 3D Ses teknolojisini, yeni ve sezgisel PlayStation VR2 Sense kontrolcüsüyle ile birleştiriyor. Bu sayede oyunu daha fazla hissetmenizi sağlıyor.
 
PS VR2'de başlığı takarken çevrenizi görebilmeniz mümkün olacak. Başlığı çıkarmadan PS VR2 Sense denetleyicilerinin odanızda nerede olduğunu bulmak istediğinizde bu özellik faydalı olacak. PS VR2'nin yerleşik ön kameraları sayesinde kullanıcılar, hem çevreyi görüntüleyebilecek hem de tekrar sanal dünyaya bağlanabilecek. Bu iki durum arasında geçiş yapılabilecek.  
 
PlayStation VR2, 2023'ün başlarında piyasaya sürülecek. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu başlık vr gözlük sony
Deathverse: Let It Die için Açılış Sinematiği Yayınlandı Dakar Desert Rally için Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

23.9.2022 12:40:12

+1
Eski PSVR 1 oyunlarınını çalıştırmaması büyük bir eksi. Bunun dışında TR'de fiyatlandırmanın 10 K üzeri olacağını düşünüyorum. Maalesef.

BSC Misafiri

22.9.2022 19:03:19

+1
Oyunculuk tarihinin en gereksiz aleti bi b...ka yaradığı yok fiyatı konsoldan pahallı ha ben bol bol kusmak istiyorum diyenler alabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız