Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS All-Stars İçin Daha Fazla Karakter Duyurulacak

 
    Bugün 2 yeni karakteri daha onaylanan Playstation All-Stars Battle Royale için, yapımcı Super Entertainment'tan daha fazla karakter müjdesi geldi.
 
    Bugün inFamous'tan Cole MacGrath ile Jak and Daxter duyuruları gerçekleşen yapım için Super Entertainment direktörü Omar Kendall, 25 Ekim'e göz kırpan oyun için yeni karakterlerin GamesCom'da duyurulacağı müjdesini verirken Cole ve Jak'in oynanışlarıyla ilgili bilgiler verdi. Cole, elektrokinesis ve cyrokinesis güçlerine odaklanacakken, Jak, deposundan 8 silahını kapıp arenaya çıkacakmış.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube playstation 3 ps3 sony gamescom karakter superbot playstation all stars battle royale dövüş vita
Bu Adam, FIFA 12'yi "Oynuyor!" (Video) Borderlands Yapımcısından Wii U'ya Övgü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Opricnik

17.7.2012 10:13:29

0
yav sanamı soracaklar fanlar istiyor bende istiyorum oyunu şimdiden alacak listesi community forumunda uçtu. biz böyle oyun istiyoruz her oyun herkese göre gelewcek değil ya nesi boş iş ? mükemmel görünüyor şu haliyle . betasına bile satsalar alırım parayla.

emin-hawk

17.7.2012 09:40:41

0
Hayatımda bukadar lüzumsuz bi oyun görmedim bu nedir ya buna uğraşıp harcadıkları zamanla ne harikalar çıkartırlardı , şuna inanın ki burada bu forumlara yazı yazan bizlerin fikirlerini alarak bile onlarca farklı , birbirinden mükemmel oyunlar yapılabilir.

Opricnik

17.7.2012 08:47:04

-1
Yeter artık ama sıktınız her habere aynı şey.LAN ne alakası var ssmb ile PS all starın? Bir şey bilmiyorsun uydurmaysyon her yere aynı şeyler.Hayatında ssmb oynamadığına eminim . SSMB'nin amacı karakterleri dışarı atmaktır. ona göre tasarlanmıştır her şey. adamları öldürmek vb yoktur.Tek amaç düşmanları dışarı atmaktır. ne combo vardır ne power strike . PS all stars ise kill death oyunu. adamları öldürdüğüne göre puan alıyorsun. haritadan dışarı düşme olayı vb yok amaç o değil.power strikeler var levelleri var. combolar var. bi ps karakterleri var diye oyun arakmı oluyor? uydurmaya bak. marvel vs capcom ve xmen vs sf'den çakma ozaman ssmb? değil tabiki 3üde farklı . Bilmeden yettiniz tüm fanboylar aynı şeyi yapıyor .

mhakannn

17.7.2012 01:35:00

0
PS All-Star ismini koymuşlarsa Crash olmadan olmaz. Sonuçta PS denince akla ilk gelen karakter Crash'tir.

Hyperkin

17.7.2012 00:08:40

0
Gerçekten çok özgün bir oyun bu oyun, SSB serisi ile uzaktan yakından alakası yok. (!)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation All-Stars Battle Royale
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız