Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSP'ler Artık PlayStation Store'a Giremeyecek

Hiç ergonomik olmasan da, seninle uzun zaman geçirmiştik.
  
     PlayStation Portable, kısaca PSP olarak uzun bir süre bizler için de hizmet vermiş olan Sony'nin taşınabilir oyun cihazı artık yavaş yavaş resmi olarak ölü sayılabilir. Sony'nin yapmış olduğu açıklamaya göre cihaz 31 Mart 2016 tarihinden itibaren PlayStation Store'a giriş yapamayacak. Şu ana kadar yapılmış satın almalar cihazın indirmeler listesinden çekilebilir kalacak ve oyun içi satın almalar hala aktif tutulacak.
 
    PSP bir yana, zaten geçtiğimiz Ekim ayında Sony'nin Japonya tarafından bir yetkili PlayStation Vita için geliştirilmekte olan bir oyun olmadığını açıklamıştı. Yani aslında Vita da uzun bir zamandan beri ölü sayılabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PSP PSP Go Sony PSN
HTC Vive 10 Dakikada 15.000 Adet Sattı Kingdom Come: Deliverance'tan 30 Dakikalık Video + Çıkış Tarihi Açıklamaları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

3.3.2016 12:56:26

0
Nintendo el konsolunda tekel sanırım.

David Attenborough

1.3.2016 21:03:09

0
Nintendo apayrı bir dünya. Yapım desteğini hangi cihaza getirse o satıyor. Zaten piyasada 3ds dışında başarılı olan el konsolu da yok.

Rachsuchtig

1.3.2016 18:49:20

0
Öyle diyorsun ama 3DS hala çatır çatır satıyor el konsolunun satması için farklı bir şey olması lazım artık yoksa dedigin gibi akıllı telefonlara yenik düşerler

veterangamer

1.3.2016 18:42:26

0
Sony de yavas yavas cekiliyor el konsolundan belliki smartphone ların ve buna bagli olarak mobil oyunların ısık hiziyla gelistigi dönemde tatmin edici kâr lar sağlanamıyor. Bir bakıma mantıklı sony artık bütün gücünü ev konsoluna verebilir.

Jack Rabbit Slims

1.3.2016 18:21:31

0
PSP'ye çöp deyince itiraz ediyordu herkes, el konsolu sadece bu işin hası Nintendo'dan alınır. Ayrıca yük mü yaratıyormuş PSP neden engellemişler bunu anlamış değilim.

efrasiyab42

1.3.2016 16:50:52

0
Telefonda oyun oynamak kadar saçma bir şey yok. Çok yaşa nintendo sayende günlerimiz renkleniyor.

Vinewood

1.3.2016 16:26:13

+2
quote:

Orjinalden alıntı: S. Hawking El konsollarının miadı doldu artık. Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla beraber ihtiyaç kalmadı. Sony Psp oyunlarını Xperia cihazlarına getirip satışlarını arttırmalı. Eldeki oyunları ancak bu şekilde değerlendirebilir.
El konsollarının durumunu Sony'e değil Nintendo'ya sor , 3ds peynir ekmek gibi satıyor

David Attenborough

1.3.2016 16:23:50

0
Çok kaliteli oyunlar olmasa da mobil oyun ihtiyacını karşılayan devamlılık gerektiren yapımlar mevcut. Geliştiriciler yeni donanımlara uygun oyunları hazırladıkça el konsollarına olan ihtiyaç azalıyor. Bu konsolların ana mantığı da eski telefonlarda olmayan rahat kontrolü, büyük ekranı kullanıcıya sağlamaktı. Sony elindeki oyunları önce Xperia telefonları sonra diğer modeller için port ederek kalite sorunun da önüne geçebilir. Birkaç sene içerisinde piyasada el konsolu kalacağını sanmıyorum. Psp'nin durumu da beni doğruluyor.

Darion

1.3.2016 15:43:29

+4
Burada bahsi geçen iddialar Nintendo cephesine hiç uğramayacağı için ''el konsolu öldü'' diyenlere selam çakmak isterim.

EnergyHill

1.3.2016 15:31:25

+2
El konsolunun zevki ayrı telefonla karşılaştırmayın aynı zevki alamazsınız.

mahsur kalan adam

1.3.2016 15:15:23

+1
katılmıyorum telde boş beleş oyundan başka ne var fifada bile maç yapmak yok illa ultimate team oynayacaksin pes desen pes etti adam akıllı oyun yok ancak rockstar eski gta lari port ediyor

alsndnz

1.3.2016 14:07:43

+4
quote:

Orjinalden alıntı: S. Hawking El konsollarının miadı doldu artık. Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla beraber ihtiyaç kalmadı. Sony Psp oyunlarını Xperia cihazlarına getirip satışlarını arttırmalı. Eldeki oyunları ancak bu şekilde değerlendirebilir.
El konsonllarının miadı doldu artık akıllı telefonunuzu açıp flappy bird oynuyabilirisiniz. Şaka bir yana telefonda karşıma çıkan en büyük oyun monster hunter portable idi onuda kaldırdılar yeni güncelleme ile, yazık oldu. Kaliteli oynanış ve senaryoya sahip olan oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmezken yanlış bir çıkarım olmuş.

David Attenborough

1.3.2016 13:48:54

0
El konsollarının miadı doldu artık. Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla beraber ihtiyaç kalmadı. Sony Psp oyunlarını Xperia cihazlarına getirip satışlarını arttırmalı. Eldeki oyunları ancak bu şekilde değerlendirebilir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PSP
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız