Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSP Sistem Yazılımı Güncellemesi 6.38 Çıktı

Güncellemenin ilginç hikayesi.

      Sony, PSP için en yeni sistem yazılımı güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme aslında 31 Mart tarihinde gerçekleşmiş ve bilinmeyen bir sebepten dolayı aynı gün yayından kaldırılmıştı. 12 Nisan tarihine gelindiği zaman güncellemenin tekrar yayına koyulduğunu görüyoruz. İlginç olan bir nokta daha var ki Sony, önceki güncellemelerin aksine 6.38 güncellemesi için önceden hiçbir ilan vermemiştir.
 
     Bakalım bu güncelleme ile hangi yenilikler ve özellikler karşımıza çıkıyor.
 
     Aslında hiçbir yenilik yok. Yetkililer sadece ''Kimi özelliklerin kullanımı esnasındaki sistem yazılımı istikrarı arttırıldı.'' diyor. Bunun korsan kullanıcılara karşı alınmış bir önlem olduğunu anlamak güç değil. Zira 6.20 versiyonlarının kalıcı olarak kırılması, 6.35 versiyonlarının hen yöntemiyle kırılması, PSP 2000 7C-8B ana karta sahip 6.37 versiyonların kalıcı olarak kırılması ve diğer PSP modellerin ise HBL yöntemi ile homebrew çalıştırması bunu kanıtlar nitelikte.
 
     Biz yine de korsan ürünlerin kullanılmasının yasal ihlal olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Lütfen aşağıdaki notu okuyunuz.
 
Not:
     Bu sistem yazılımı güncellemesi, önceki sürümlerde bulunan tüm özellikleri içermektedir.
     Yeni sistem yazılımı, PSP'de yapılmış olan tüm eski ayarları korur (örn. Ebeveyn Kontrolü düzeyi).
     Yazılıma bağlı olarak, PSP sistem yazılımını güncellemeden oyun oynayamayabilirsiniz.
     Sony Computer Entertainment tarafından bir ağ veya disk ortamı üzerinden sağlanan resmi güncelleme verilerinden başka verileri kullanarak güncelleme yapmayın. Ürün belgelerinde veya bu sitede açıklanan yöntemlerden başka bir yöntemi kullanarak güncelleme yapmayın. Eğer başka bir kaynaktan alınan verilerle, başka bir yöntemle veya herhangi bir biçimde değiştirilmiş bir PSP sistemi ile güncelleme yapılırsa, PSP sistemi düzgün çalışmayabilir ve resmi güncelleme verilerini yükleyemeyebilir. Bu eylemlerden herhangi biri PSP sistemi garantisini geçersiz kılabilir ve Sony Computer Entertainment'tan garanti hizmetleri veya onarım hizmetleri almanızı etkileyebilir.
 
     PSP için 6.38 sistem güncellemesini indirmek istiyorsanız lütfen kaynak link'e tıklayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Playstation Türkiye PSP sony güncelleme 6.38 sistem yazılım çıktı
Steam'de İndirimli BioShock Günleri Başlıyor Portal 2'deki Botların Tanıtım Videosu Yayınlandı

necobey

28.1.2012 16:25:53

0
link'i göremedim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız