Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"PSP Çıkışından Beri Lanetliydi"

 
 
     Güçlü grafikler, büyük ekran ve daha fazlası...50 milyon satış rakamına ulaşan PSP'nin aslında neden beklenen etkiyi yapamaması halen tartışılıyor.
 
     Bu tartışmaya ise PSP'nin birinci sınıf oyun yapımcı ekibi Ready at Dawn'da ilginç bir açıklama ile katıldı. Çıktığı 2004 yılında marketlerde beklenen etkiyi gerçekleştirmekten uzak bir görüntü çizen PSP, Ready at Dawn'a göre "lanetli" !
 
"Konsol henüz çıkmadan lanetlenmişti. En büyük problem de bu lanetti. Gerçek bir portatif oyun konsolu ve wi-fi'a sahip olmasına rağmen iletişimi olan bir cihaz dememizi engelleyecek bazı sebepler var."
 
     EDGE dergisine verdikleri röportaj esnasında PSP2'nin varlığını kabul eden Ready at Dawn ekibi, Sony'nin el konsolu piyasasında ki bu ilk tecrübesiyle ( PSP- PSP Go!) pek çok deneyim edindiğini, ilerili dönemlerde bu deneyimden yola çıkarak daha başarılı işlere imza atacağını dile getirdi.
 
 
 
 

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Psp Go! PSP PSP2 Ready at Dawn
Assassin's Creed: Brotherhood'ta İlginç bir Hata Operation Flashpoint: Red River'ın İlk Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stygián

20.11.2010 22:14:38

0
Bence kesinlikle UMD sistemi yerine mini DVD gibi evrensel bi depolama sistemi olmalı

cyber.gfb

20.11.2010 13:28:29

0
aynı kasanın teknik özelliklerini geliştir olsun bitsin.

cyber.gfb

20.11.2010 13:25:18

0
PSP'nin laneti ile ilgili bir durum değil bu sony'nin acemiliği. Bu el konsolunda aynı telefon pazarında ki samsung gibi davrandı. Bir tane konsol çıkarttı 3 yıl geçmedi birazcık inceltti raminin 2 katına çıkarttı piyasaya sürdü yine çok geçmedi kasa aynı kaldı ekran biraz daha kaliteli tuşlarda biraz değişiklik yaptı piyasaya sürdü. Sonra PSP Go yu çıkarttı bence psp go gereksizdi kayar kapaklı bir el konsolu yapıyor isen kapağı kaydırmadan kullanmayı da yapmalısın. Ben tuşlara erişmeden o konsolu kullanabilmeliyim ki değişiklik ve farklı bir havası olsun. Şimdi psp2 lafları dolanıyor. PSP2ye bence yine de gerek yok. Eğer kasayı küçültüp içine 16gb dahili hafıza ayrıca genişleme slotu ve bluetooth sığdırıyorsan psp1000 yada 2000nin kasası içine hepsini dahil edip cpu gpu ve rami yükseltirsin olur biter. Konsolda ki espri multimedya değil mi? Ne gerek vardı 2000e 3000e fat kasa ele oturuyordu kasa olarak hantaldı ama ele geliyordu aynı kasanın teknik özelliklerini gelişt
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PSP
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız