Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSN Premium Üyelik Yıllık 50 Sterlin Olabilir


 
     Sony, Playstation Network'u ücretsiz olarak kullanıcılara sunacağını açıklamış olmasına rağmen son zamanlarda Premium üyelik sisteminin başlatılacağı söylentileri artmaya başladı. VG247'nin yüksek mevkideki kaynaklara dayandırarak verdiği habere göre E3 fuarında bu konuda bir açıklama yapılacak.
 
     Yıllık 50 Sterlin'den daha az bir ücrete satılacağı söylenen Premium üyeliklerin kapsamı konusunda fazla bir açıklama yapmayan kaynağa göre Sony her ay belirleyeceği 2 ila 4 arasındaki oyundan 1 tanesini Premium üyelere hediye edecek.
 
     Aynı kaynak PSN'deki oyunların ortalama 6 ila 9 Sterlin arasında olduğunu ve üyelik ücretinden fazla hediye verilebileceğini söylüyor. Peki online oyun oynamak için de para verecek miyiz? Bu sorunun yanıtı henüz yok, ama neden olmasın?
 
      Xbox Live'ın paralı da olsa ne kadar büyük bir ilgi gördüğüne şahit olan Sony'nin gözünü para mı bürüdü yoksa daha iyi hizmet için mi bu sistemi başlatıyor siz karar verin.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony psn üyelik
8 Bit StarCraft E3'de PS3'e Yeni Bir XMB Dizaynı Gelebilir

.:SyLaR:.

17.5.2010 18:56:28

0
SONY:Para para para paraaaaa!!!! Gözün doysun sony!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız