Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5'in Yeni Reklam Videosu Birçok Oyundan Kesitler içeriyor: Uncharted 5 mi Geliyor?

 
Sony Interactive Entertainment, konsolun dünya çapında artan talebi kutlamak adına "PS5'ten Canlı Yayın" adlı yeni bir PlayStation 5 reklamı yayınladı. Yeni reklam videosunda birçok oyundan kesitler yer aldı. Ancak bilgi verilmeyen gizemli bir kesit oyuncuların dikkatini çekti. Birçok kişi bunun Uncharted 5 oyunundan olduğunu bildirdi.
 
Uncharted 5 mi geliyor?
 
 
 
Yayınlanan yeni PS5 reklam videosunda bir haber kanalı canlı olarak haberlerini sunuyor ve bu esnada birçok oyun bizlere gösteriliyor. Bu oyunlar arasında Marvel’s Spider-Man 2, Returnal, Horizon Forbidden West, God of War Ragnarok, Final Fantasy XVI ve daha fazlası yer alıyor. Bunun yanı sıra oyunun ismi belirtilmeyen bir sahne yer alıyor. 
 
Merakların odağında olan sahnede bir kadın elinde meşale ile bir mağarada ilerlerken görülüyor. Daha sonra kadın tarihi bir kalıntı olan tozlu bir sandık tarzı esere üflüyor. Kadının eline meşaleye aldığı kısım birkaç saniyelik bir süreyi kapsarken, esere üflediği sekans çok hızlı bir şekilde gelip geçiyor. Yani o anı yakalamak için videoyu duraklatmak gerekiyor. Bu sahnenin ve ortamın teması Uncharted oyununu andırıyor. Dolayısıyla birçok oyuncunun aklına yeni bir Uncharted oyunu geliyor.
 
Yeni PS5 reklam videosu
 
Yeni videoda "PS5'ten Canlı: Size sıra dışı olanı getiriyor. İnanılmaz dünyaları keşfedin ve beklenmeyeni deneyimleyin. Hikayenize bugün başlayın" ifadeleri yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Batman: The Enemy Within - The Telltale Series - İnceleme Ubisoft Açıkladı: The Crew 3 Bugün Duyurulacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.1.2023 16:15:10

0
Neil Druckman'a inanan kaldı mı

Kasatka

31.1.2023 13:31:29

0
Tomb raider de olabilir çünkü Neil uncharted a Nate nin hikayesine değil oyuna güzel bir son koyduk dedi yani yeni oyunun gelmeyeceğini açık açık söyledi. Final fantasy 16 Sony min kendi oyunu değil ama ps5 exc . Yeni çıkacak tomb da ff16 gibi exc dir ve o yüzden videoda bulunuyordur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız