Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5 Özel Oyunu Returnal 19 Mart 2021'de Çıkacak

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Housemarque, roguelike TPS oyunu Returnal için çıkış tarihi verdi.

19 Mart 2021'de PlayStation 5 için çıkacak.

PlayStation Store'da standart sürüm 619,00 TL ve deluxe sürüm 699,00 TL.
 
Deluxe sürüm içerikleri Electropylon Driver silahı, Hollowseeker silahı, 1 Reflex Stimulant sarf eşyası, 1 Pulsating Mass eseri, 1 Adrenaline Booster, dijital oyun müzikleri ve Selene için 2 oyun içi kıyafet. Selene için 2 oyun içi kıyafet standart sürüme de dahil. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Sürekli değişen bir uzaylı gezegeninde kaos döngüsünü kırın.
 
Bu şekil değiştiren dünyaya zorunlu iniş yapan Selene, kaçışı için antik bir medeniyetin kıraç topraklarını aramak zorundadır. Bir başına yalnızdır, kendisini canını dişine takarak hayatta kalmak için mücadele ederken bulur. Tekrar tekrar yenilir, öldüğü her sefer yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır.
 
Acımasız roguelike oynanışıyla her döngüde gezegen değişirken, kullandığınız eşyaların da değiştiğini göreceksiniz. Her döngü, sizi sınırlarınızı zorlamaya ve dövüşe her seferinde farklı bir stratejiyle yaklaşmaya iten yeni kombinasyonlar sunar.
 
Göz alıcı görsel efektlerle hayat bulmuş, çürümekte olan görmüş olduğunuz dünyanın karanlık güzelliği patlayıcı sürprizlerle dolu. Sert ve çelişen çevrelerle, yüksek riskli ve kurşun cehennemi dövüşten içgüdüsel hareketlere kadar. Gizemin her an peşinizde olduğu, merhamet bilmez bir yolculukla kendi yolunuzu keşfedecek ve o yolda mücadele edeceksiniz.
 
Returnal’ın son derece yeniden oynanabilirlik için tasarlanan prosedürel dünyası, sizi mağlubiyet karşısında yaralarınızı sarmaya ve her yeniden doğuşla birlikte yeni ve gelişen zorlukların üstesinden gelmeye davet ediyor.
 
Şiddetli dövüş
Bu üçüncü şahıs roguelike nişancı oyununda, hayatta kalmak için savaşın. Patlayıcı, kurşun cehennemine dönen dövüşle acımasız düşmanları alt edin. 
 
Nefes kesici keşif
Ekipman ve kaynaklarınızı dikkatlice yönetin, her öldüğünüzde baştan başlarsınız. Yükseltmeler için uzaylı teknolojilerini ayrıştırıp toplayın, böylece sonraki döngülerde yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. 
 
Akıldan çıkmayan hikâye
Selene cevapları ararken, onun anı parçalarını bir araya getirin.Sürekli gelişen ve çürüyen topraklarını keşfederken gezegenle kişisel bir bağ kurun. 
 
Hızlı yükleme: PS5 sisteminin ultra yüksek hızlı SSD’si ile portallarla dünyalar arasında sıçrayın. Hızlı yüklenme sayesinde öldükten sonra yeniden başlarken beklemeyin, neredeyse anında aksiyona geri dönün.
 
Uyarlanabilir tetikler: Tek bir uyarlanabilir tetik kullanarak ateşleme modları arasında içgüdüsel geçiş yapın, nişan alarak direkt silahınızın alternatif ateşlemesine gidin. 
 
Dokunsal Geri Bildirim: Selene’in anı parçalarını keşfederken ya da ilkel uzaylı silahlarını ateşlerken, oyun içindeki küçük ve büyük eylemleri hissedin.

Uyumlu kulaklıklarla Tempest 3D AudioTech: Yanınızdan geçip giden kurşunlar, yukarıda daireler çizen düşmanlar ya da arkanızdan sinsice yaklaşan düşmanlarınız da dahil, 3D Ses ile eylemleri her yönden duyun. 


Oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Housemarque PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Housemarque
Microsoft Flight Simulator 2021 Yazında Xbox Series'e Geliyor Super Meat Boy Forever 23 Aralık'ta PC için Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Violet Dawn

14.12.2020 05:09:01

0
Sony cidden bozdu işi. Her şey direkmen ekonomide değil. Hindistanda aynı oyun 530 tl civarına alınabiliyor. Ama Sony genel olarak bölgesel fiyatlandırma yapmıyor. Yani böyle oyunun Steam gibi uygun olduğu hiçbir bölge yok, taş çatlasa en düşük 500 tl'ye falan bulursunuz. Keşke bir tepki olsa ve bunun sayesinde biraz daha bölgesel fiyat çekmeyi düşünseler bizim gibi ülkelere. Brezilya'da da alım güçü çok düşük ama onlarda da aynı oyun 540 tl civarında şuan. Playstation Steam'in elinde olsa ve benzer bir fiyatlandırmayla gitseler çok daha uygun fiyatlar görürdük.

LuqueTr

12.12.2020 00:47:26

0
yeni bir olay değil ki Sony zaten yeni nesil oyunlarına zam yapacağını söyledi demons souls'ta 619 tl

PHO3N1X

11.12.2020 23:25:46

+1
Fiyatı biraz az gibi geldi, şöyle 750 800 bandının oturması lazım artık.

BSC Misafiri

11.12.2020 22:16:23

+2
Ya bırakın bu işleri türkiyede oyun oynamak lüx artık bir oyun 500 TL 600 TL olmaz olamaz oluyorsada almamak lazım bu fiyatlar çok çok anormal çünkü ne hale geldik ya.

Hudson51

11.12.2020 22:00:32

0
Oyun pek garip, fiyat ise berbat. TR den beklentiler sıfır gibi Sony de.

BSC Misafiri

11.12.2020 21:26:51

0
GG

Deswaaa

11.12.2020 11:50:09

0
Yeni nesil fiyatları tam oturmadı 700 tl den satılıcak bu daha hiç bişiy boşa pc geçmedim konsol devri bitti bu ülke de

FU-Frank Underwood

11.12.2020 11:16:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony de azıttı. 619 tl nedir ya
rey mysterio buyaka buyaka six one nine

BSC Misafiri

11.12.2020 10:32:47

+5
Sony de azıttı. 619 tl nedir ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Returnal
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız